revista

Omega 3 versus obezitatea

Omega 3 versus obezitatea

Creșterea în greutate a fost mult timp pusă pe seama consumului de grăsimi. Cu toate acestea, acum ni se spune că există grăsimi bune și grăsimi rele, care sunt foarte diferite. Poți pierde în greutate cu ajutorul grăsimilor bune, al acizilor grași omega-3?

Reducerea grăsimilor a provocat opusul a ceea ce s-a dorit când oamenilor li s-a spus că ar reduce cancerul, boli cardiovasculare, diabet şi obezitatea. Chiar dacă consumul de grăsimi era scăzut, în medie, cancerul şi diabetul au crescut, bolile cardiovasculare nu au scăzut şi au fost mai multe cazuri de obezitate. Asta se întâpla pentru că oamenii nu știu de valoarea acizilor grași – grăsimile bune – omega-3.

În loc să îngrașe, acizii grasi esenţiali omega-3 sunt de ajutor, de fapt, pentru o persoană care vrea să piardă în greutate. Grăsimile ajută în stabilizarea nivelului de insulină şi în suprimarea poftei de mâncare. Acizii grași omega-3 au o contribuţie mai directă la pierderea în greutate, care este un avantaj suplimentar.

Nivelurile de energie şi ratele metabolice sunt îmbunătăţite deoarece acizii grași omega-3  ajută funcţia tiroidiană, ducând la pierderea în greutate. Alte beneficii ale omega-3 sunt îmbunătăţirea funcţiei renale, reducerea retenţiei de apă şi atenuarea depresiei.

Un factor important care contribuie la obezitate pentru mulţi oameni este retenţia de apă. Acizii grași omega-3 ajută funcţia renală, astfel încât rinichii pot elibera mai bine deşeurile lichide, fapt care, la rândul lui, permite oamenilor să piardă în greutate mai ușor.

Depresia şi lipsa de energie împiedică adesea activitatea fizică suficientă de majorare a ratelor metabolice si de a arde calorii. Starea de spirit – îmbunătăţită prin seratonină - şi funcţia îmbunătăţită a glandei tiroidiene care rezultă în energie mai multă s-a observat că ajută oamenii să piardă în greutate. Nivelul de zahăr din sânge este stabilizat de acizii graşi omega-3 şi acest lucru ajută în lupta cu poftele alimentare şi cu foamea.

Atenuarea depresiei, creșterea energiei, îmbunătăţirea funcţiei tiroidiene și renale, stabilizarea nivelului de zahăr din sânge şi scăderea poftei de mâncare sunt beneficiile datorate acizilor grași omega-3, ca parte a unui program de pierdere, nu de luare în greutate.

În urma studiilor recente asupra dietelor bogate în acizi grași omega-3, se pare că acestea protejează ficatul de efectele obezității. Aceste cercetări oferă doctorilor și nutriționiștilor mai multe informații utile pentru a recomanda diete pentru slăbit sănătos pentru pacienții obezi, care sunt predisăuși la complicații asociate cu aceasă boală. Acizii omega-3 se pot regăsi cel mai mult în pește și ulei de cânepă, dar și sub formă de suplimente.

 

PROMOTII MAGAZIN REMEDIU
Ceai pentru curatarea colonului d83 20plicuri FARES
-20%
7 ,80 LEI
9,81
Biomicin urinar a20 15cps FARES
-20%
24 ,00 LEI
30,05
Ceai Sveltaflor m111 20plicuri FARES
-20%
6 ,85 LEI
8,57
Vermicin forte d102 20cps FARES
-20%
23 ,60 LEI
29,52
Distonoplant forte 60cps FARES
-20%
54 ,20 LEI
67,79
Biomicin forte a15 15cps FARES
-20%
23 ,66 LEI
29,58
Colon sanatos d66 63cps FARES
-20%
27 ,32 LEI
34,15
Laxativ antispastic d158 capsule moi 20cps FARES
-9%
42 ,21 LEI
46,39
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!
Alte articole relevante

Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

Prunele Sunt de sezon, sunt delicioase si te ajuta sa iti mentii…

6 idei geniale de la profesionistii in slabit, inainte sa incepi dieta

Ai impresia ca sunt doi mari pasi simpli pana sa ajungi la silueta…

La ce trebuie sa renunti cu drag cand vrei sa iti mentii silueta!

Cand slabesti, te simti bine in pielea ta. Dar ti-ar placea…

Vrei motivatie pentru slabit? Alege-o pe cea buna!

Ar fi pacat sa vrei sa slabesti de gura lumii, pentru ca, desi…

Ce leguma te scapa de poftele de fast food si nu numai?

Ei bine, se pare ca cel responsabil de faptul ca nu te umple…

Descopera cele mai recomandate alimente care ard grasimile!

Unele alimente detin miraculos un atu termic: un efect puternic…

Cum topesti grasimile si scapi de burta

Este cea mai incapatanata zona, pentru ca grasimea din zona…

TOP Alimente care te satura!

Vrei sa nu mai mananci atat de mult si sa te si saturi, in acelasi…

Idei: cum sa slabesti mai rapid si sigur

Nu este usor sa dai kilogramele jos, nu cand ai parte de atatea…