Apa de gura cu propolis si diatomee 500ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret vechi: 38.81 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
35.71 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 

99,5% ingrediente naturale si de origine naturala

Contine ingrediente bioactive pentru a realiza in mod eficient si natural igiena cavitatii bucale

Combate senzația neplăcută de gură uscată și mirosul respirației, eliminând halena. Este recomandată persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani și mai ales celor cu gingivită, parodontoză și alte afecțiuni ale gingiei. Lasă un gust plăcut.

Apa de Gura Naturala cu Propolis si Diatomee
99,5% ingrediente naturale si de origine naturala

Contine ingrediente bioactive
pentru a realiza in mod eficient si natural igiena cavitatii bucale

Fara FLUOR
VEGAN
Fara coloranti, conservati si parfum sintetic
Fara PEG, SLS si parabeni
Fara OMG – organisme modificate genetic

Proprietăți: Combate senzația neplăcută de gură uscată și mirosul respirației, eliminând halena. Este recomandată persoanelor cu vârsta mai mare de 3 ani și mai ales celor cu gingivită, parodontoză și alte afecțiuni ale gingiei. Lasă un gust plăcut.

Particulele de diatomee (pământ de diatomită, kieselgur) – cu eficiență deosebită în absorbția mirosului neplăcut – conțin minerale ce influențează poitiv flora bacteriană de la nivelul cavității bucale, conferind senzația de puritate și curățire.
Propolisul are efect asupra bacteriilor din cavitatea bucală.
Mușețelul are acțiune calmantă asupra gingiilor inflamate și iritate.

Mod de folosire: A se utiliza dimineata si seara, dupa periajul dintilor, precum si dupa fiecare masa – pentru clatire si/sau gargara – sau de cate ori considerati necesar. Se utilizeaza ca atare, nediluata. Se clateste gura timp de 20-60 de secunde. Nu se inghite. Nu prezinta riscuri pentru sanatate in cazul ingerarii accidentale. Daca apar simptome neplacute dupa inghitirea accidentala este recomandat sa va adresati medicului. A se agita flaconul inainte de folosire iar dupa utilizare nu este necesara clatirea cavitatii bucale cu apa.

     Ingrediente

Aqua(apa), Alcohol denat.(alcool etilic), Glycerin, Diatomaceous earth, Propolis extract, Sodium benzoate,Stevia rebaudiana extract(stevie), Menthol Aloe vera callus extract, Aroma, Citric acid, Rosmarinus officinallis extract (rozmarin), Thymus serpillum extract (cimbrisor) Foeniculum Vulgare extract (fenicul), Glycyrrhiza glabra extract (lemn dulce), Cinnamomum cassia extract (scortisoara) ,Eugenia caryophillus extract (cuisoare), Salvia officinalis extract (salvie), Achilea millefolium extract (coada soricelului), Ocimum basilicum extract (busuioc), Melissa officinalis extract (roinita), Plantago lanceolata leaf extract (patlagina), Artemisia absinthium extract (pelin), Potentilla erecta extract (sclipeti), Sambucus nigra extract (soc), Origanum vulgare extract (sovarf), Capsella bursa pastoris extract (traista ciobanului), Symphytum officinale extract (tataneasa), Hypericum perforatum extract (sunatoare), Artemisia abrotanum extract (Lemnul Domnului), Chamomilla recutita flower extract (musetel), Mentha piperita extract (menta).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Fitofibromstop
60cps STEAUA DIVINA

58.43 lei
Parodont oil
50ml AMMA AYURVEDA

40.84 lei
Redigest
50cps HOFIGAL

26.76 lei
Apa de gura cu propolis si diatomee de la VIVA NATURA are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.81 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire orala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apa de gura cu propolis si diatomee 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.