Apa de gura mild&minty (fara alcool) 500ml AQUAFRESH

Producator: GLAXOSMITHKLINE
Brand: AQUAFRESH
Forma prezentare: lichid, 500 ml
Pret magazine: 15.8 lei
Pret remediu.ro:
13.74 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Apa de gura Aquafresh® Mild & Minty are un gust minunat,  nu contine alcool si este potrivita pentru familie (incepand de la varsta de 6 ani). Prin protectia impotriva zaharurilor din alimente si bauturi timp de 24 de ore datorita fluorului, se protejeaza (prin utilizare de doua ori pe zi) suprafata dintiilor impotriva acizilor proveniti din zaharuri, principala cauza a cariilor. Ajunge in zone in care periuta de dinti nu poate patrunde. De asemenea, contine ingrediente ce distrug bacteriile (dovedit in testele de laborator) care cauzeaza respiratia urat mirositoare si cele din placa bacteriana si ajuta la mentinerea gingiilor sanatoase.

Urmati intotdeauna instructiunile de utilizare de pe ambalaj. Folositi de doua ori pe zi. Masurati 10 ml solutie in capacul dozator, clatiti gura timp de 1 minut, apoi aruncati. A nu se inghiti. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de catre copii mai mici de 6 ani. Ca si in cazul altor produse de ingrijire orala, incetati utilizarea daca apar iritatii. A nu se bea din flacon. A nu se clati cu apa dupa folosirea apei de gura. Poate colora smaltul dentar.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Apa de gura mild&minty (fara alcool) de la AQUAFRESH are un gramaj de 500ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.74 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apa de gura mild&minty (fara alcool) 500ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUAFRESH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.