Apa micelara pentru ten sensibil 200ml APITERRA

Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU
Brand: APITERRA
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret vechi: 54.01 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
50.23 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor,datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti). Mierea de tei si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Apa micelară are o formula blanda bogata in ingrediente naturale care indeparteaza machiajul si impuritatile, hidrateaza pielea, au efect calmant si ofera o senzatie de confort, catiferare si prospetime.

Apiterra a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale.

98% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

INGREDIENTE ACTIVE :

Miere de tei BIO

Laptisor de matca BIO

Apa florala de musetel BIO  

Apa florala de albastrele BIO 

Bisabolol natural 

Mod de folosire:

Se aplica dimineata si seara cu ajutorul unei deschete demachiante pe faţă, conturul ochilor si gat. Operatia se repeta până ce discheta demachiantă ramane curată. A se agita inainte de utilizare!

Nu contine: parabeni, SLS, SLES, petrolatum, uleiuri minerale, parafina, sulfati, siliconi, ftalati, etanolamine, PEG, OMG, alergeni, coloranti.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Apa micelara pentru ten sensibil de la APITERRA are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 54.01 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ten sensibil si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apa micelara pentru ten sensibil 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APITERRA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.