Api Formula imunitate 60buc NUTRIFIC

Producator: NUTRIFIC
Brand: NUTRIFIC
Forma prezentare: capsule vegetale, 60 buc
Pret magazine: 57.5 lei
Pret remediu.ro:
50.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Încă din cele mai vechi timpuri, apiterapia a reprezentat una dintre formele prin care oamenii de pretutindeni au avut grijă de sănătatea lor. Această terapie tradițională care se folosește de puterea produselor stupului ameliorează o gamă largă de afecțiuni care vizează organismal uman. Combinația eficientă de extract de propolis, polen poliflor și lăptișor de matcă liofilizat care stă la baza suplimentului alimentar API Formula Imunitate contribuie indiscutabil la echilibrarea stării de sănătate a întregului organism.  

Beneficii / efecte

Cum acționează suplimentul API Formula Imunitate asupra organismului tău:

 • propolisul aflat în componența suplimentului acționează ca unul dintre cele mai puternice antiinflamatorii și antivirale. Mai este cunoscut și ca un antibiotic natural cu spectru larg. De asemenea, funcționează ca un remediu important împotriva alergiilor, tusei care apare în bolile infecțioase, este util pentru sistemul digestiv și sistemul circulator și are efecte în ceea ce privește problemele hormonale
 • polenul poliflor întărește sistemul imunitar, înlătură oboseala accentuată și crește nivelul de energie; 
 • lăptișorul de matcă liofilizat este apreciat pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Conține o varietate de nutrienți necesari pentru imunitatea și sănătatea întregului organism. 

API Formula Imunitate este un supliment alimentar destinat unei bune funcționări a organismului, sprijinind activitatea acestuia prin rolul tonifiant și regenerant. 

Ingrediente: 

Fiecare capsulă conține extract de propolis, polen poliflor și lăptișor de matcă liofilizat; capsula: vegetală.

*Etichetă curată

Eticheta curată reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici. Suplimentele alimentare Nutrific conțin ingrediente naturale, familiare, ușor de recunoscut, cu caracteristici și beneficii specifice facil de parcurs.

 *Vegetarian

 Produs/supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

 *Apiterapie

Apiterapia se referă la ”terapia cu albine” (apis – albină în limba latină, therapiae – terapie/serviciu/tratament) sau, mai corect spus, terapia realizată cu produsele realizate de albinele melifere (miere, polen, ceară de albine, propolis, lăptișor de matcă, venin de albine, păstură). Apiterapia este o practică cu origini îndepărtate, fiind menționată în tratate care  datează din anii 2500 î.Hr. Dacă în vremurile străvechi, principalele utilizări ale produselor realizate de albine vizau mai ales ameliorarea afecțiunilor de la nivelul pielii și dobândirea unei bune stări generale a organismului, în ziua de azi, apiterapia are beneficii dovedite în ameliorarea multor boli. Cu ajutorul studiilor, observațiilor clinice și a medicilor apiterapeuti parteneri, misiunea noastră este de a dezvolta suplimente alimentare apicole funcționale pentru a combate simptomele și bolile care pot afecta: sistemul imunitar, funcția hepatica/cardio-vasculară/respiratorie, sistemul digestiv, sistemul renal, etc. Unul dintre marile avantaje ale apiterapiei este acela că ajută la prevenire îmbolnăvirilor prin întărirea imunității și sporirea calității vieții.

 Scurtă descriere si actiunea fiecarui ingredient

Ce este și cum acționează propolisul/extractul de propolis

Un ingredient apicol foarte cunoscut, propolisul reprezintă un amestec de substanțe rășinoase, ceară de albine, ceară vegetală și salivă de albine, cu intensă și dovedită valoare terapeutică, sub diverse forme standardizate. Compușii pe care-i conține propolisul l-au transformat într-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. Suplimentele în a căror componență se regăsește propolisul, joacă un rol important în reducerea inflamației produsă de artrită, de exemplu. De asemenea, grație efectelor sale antivirale și antimicrobiene, suplimentele care au propolis susțin creșterea imunității organismului, stimulând producția de anticorpi și creând condițiile necesare unei bune absorbții a nutrienților în organism. 

Ce este și cum acționează polenul poliflor

Polenul poliflor este considerat un aliment complex, pentru că în compoziția sa se regăsesc vitamine, minerale, amino-acizi și lactobacilli cu un rol foarte important în protecția și regenerarea florei intestinale. Astfel, polenul și suplimentele care-l includ au efecte pozitive asupra colonului, contribuie la reglarea tranzitului intestinal, întăresc imunitatea, energizează organismal prin completarea carențelor de vitamine, proteine și minerale, ajută la scăderea colesterolului, susțin buna funcționare a metabolismului celular, etc. 

Ce este și cum acționează lăptișorul de matcă liofilizat 

Secreția produsă de albine folosită pentru a hrăni reginele cunoscută sub denumirea de lăptișor de matcă este un produs apicol renumit, despre care se spune că are cel mai mare conținut de vitamine raportat la unitatea de volum. Efectele sale imunostimulatoare sunt dovedite prin studii ample. 

”În miere, propolis și lăptișor de matcă, compușii fenolici sunt prezenți în mod obișnuit ca flavonoide. Diferiți compuși fenolici contribuie la proprietățile funcționale ale produselor apicole, inclusiv la activitățile lor antioxidante, antimicrobiene, antivirale, antiinflamatorii, antifungice, de vindecare a rănilor și cardioprotectoare.”

Recomandari si indicatii terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui compus apicol în parte, suplimentul alimentar API Formula Imunitate se recomandă în special în următoarele situații:

 • diverse infecții;
 • amigdalită;
 • pneumonie;
 • bronșită;
 • inflamarea sinusurilor/sinuzită/otită;
 • răceli comune/gripă;
 • oboseală accentuată/lipsă de energie și tonus;
 • dureri musculare/articulare;
 • lipsa poftei de mâncare;
 • cefalee/migrene;
 • anemie;
 • probleme gastro-intestinale;
 • tulburări ale somnului/insomnie;
 • infecții ale tractului urinar; 
 • afecțiuni genitale (candida, herpes, etc.) 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

API Formula Imunitate este contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). Produsul se utilizează cu prudență de către femeile însărcinate sau care alăptează.

Atenționări

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură (la temperaturi sub 25° C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăși porția zilnică recomandată.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 de capsule. Greutate netă: 37,2 g

Știai că…

… lăptișorul de matcă stimulează funcțiile fizice și psihice ale persoanelor în vârstă și le crește apetitul și greutatea? Un studiu a arătat că lăptișorul de matcă a exercitat efecte neuroprotectoare în cazul afecțiunilor declanșate de procesul de îmbătrânire (demență, Alzheimer, etc.), iar un altul a raportat că o cură de șase luni cu lăptișor de matcă îmbunătățește sănătatea mintală. 

polenul, în combinație cu miere și lăptișor de matcă, este folosit pentru ameliorarea afecțiunilor hepatice? Astfel, bolnavii se bucură de un mix de substanțe nutritive și energetice ușor de asimilat. 

… în medicină, propolisul se întrebuințează ca antiseptic al căilor respiratorii sau sub formă de badijonare a suprafețelor cutanate? 

… filosoful Aristotel a fost primul care a folosit termenul ”pro-polis”? În limba greacă, ”pro-polis” s-ar traduce prin ”în fața orașului”, ”în apărarea protectoare a stupului”. Pe de altă parte, în limba latină, ”pro-polire” înseamnă ”a curăța”, ceea ce ne duce cu gândul la acțiunea antiinfecțioasă a acestui important și renumit produs apicol. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Laptisor de matca pur
Polen de albine
Propolis

Alte produse similare

Colonsan fem cu… FAVISAN
Colonsan fem cu…
FAVISAN
Sirop favielixir… FAVISAN
Sirop favielixir…
FAVISAN
Royal tonic atletic PRO NATURA
Royal tonic atletic
PRO NATURA
Royal jelly & ginseng PRO NATURA
Royal jelly & ginseng
PRO NATURA
Laptisor de matca PRO NATURA
Laptisor de matca
PRO NATURA
Acid folic PRO NATURA
Acid folic
PRO NATURA
Acid folic PRO NATURA
Acid folic
PRO NATURA
Ganoroyal PRO NATURA
Ganoroyal
PRO NATURA
Crema de masaj… PRO NATURA
Crema de masaj…
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Chitosan 500mg - colesterol, slabit, tranzit
60cps vegeta NUTRIFIC

35.00 lei
Api Formula imunitate de la NUTRIFIC are un gramaj de 60cps vegeta si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule vegetale, face parte din categoria Laptisor de matca si contine laptisor de matca purpolen de albine, propolis, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Api Formula imunitate 60cps vegeta prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NUTRIFIC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre laptisor de matca pur:

Nu am gasit vreun articol relevant.