Apidermin expert crema de zi 50ml APIDERMIN

Producator: COMPLEX APICOL
Brand: APIDERMIN
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 41.33 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
37.61 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 

Apidermin Expert cremă pentru zi este un mix de ingrediente active premium cu eficiență demonstrată, pornind de la multiplele ingrediente de origine naturală ca extractul de ulei de măsline, acizi grași naturali omega 3, 6, 9 din uleiul de cânepă, uleiul de argan, Coenzima Q10 dar și acidul hialuronic și principiile active de ultimă generație ca  filtrul molecular LIPOMOIST™ 2036, Tightenyl® și Neodermyl®și ingredientul miraculos al stupului: lăptișorul de matcă.

Apidermin Expert are un efect imediat asupra ridurilor ușoare ale pielii și luptă în profunzime cu formarea ridurilor noi. Activele din Apidermin Expert acționează primar la suprafața pielii prin imbunătățirea hidratării, dar și în straturile inferioare ale dermei. În prima fază după aplicare, crema Apidermin Expert pentru zi crează un filtru molecular la nivelul pielii printr-un efect lift instant. În următoarea etapă stimulează producția de colagen, completează rezervele de acid hialuronic ale pielii și repară elasticitatea fibrelor și densitatea dermală.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Apidermin expert ser restructurant
30ml APIDERMIN

41.02 lei
Apidermin expert crema de noapte
50ml APIDERMIN

42.76 lei
Apidermin expert crema de zi de la APIDERMIN are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 41.33 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apidermin expert crema de zi 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APIDERMIN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.