Apireven gel 150ml INSTITUTUL APICOL

Producator: INSTITUTUL APICOL
Brand: INSTITUTUL APICOL
Forma prezentare: pasta, 150 ml
Pret vechi: 37.06 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
34.10 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere: Gel calmant cu efect răcoritor ce conține venin de albine, mentol și extracte naturale de plante eficient în reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, mușchilor și tendoanelor. Acționează ca relaxant și revigorant al musculaturii după efort fizic și îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor.

Instrucțiuni de folosire: Aplicați produsul la nevoie în strat subțire masând ușor zonele afectate ale corpului până la absorbție.

Atenționări: Înainte de prima utilizare aplicați produsul pe o suprafață mică de piele (1-2 cm2), așteptați 48 ore, iar dacă nu apare niciun efect advers, utilizați conform instrucțiunilor de folosire ale produsului. Se recomandă prudență la utilizare pentru persoanele cu alergie cunoscută la produsele apicole.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor
A se păstra la temperatura de max. 25ºC
(Simbol ambalaj reciclabil)
Numai pentru uz extern

Compoziție: Aqua, Menthol, Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Arnica Montana (Flower) Extract, Malaleuca Leucadendron Cajeputi Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Curcuma Longa Root Extract, Bee Venom, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Apireven gel de la INSTITUTUL APICOL are un gramaj de 150gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.06 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apireven gel 150gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INSTITUTUL APICOL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.