Artifort 200ml INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: lichid, 200 ml
Pret magazine: 118.77 lei
Pret remediu.ro:
103.28 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
10 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Artifort este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante medicinale indiene, respectand formula traditionala ayurvedica numita Mahanarayan Taila.

Este recomandat pentru diminuarea durerilor articulare, reumatice, sciatice, cele provocate de guta, durerilor de cap, spate precum si cele provocate de congestia pulmonara. Are efect fortifiant asupra articulatiilor, muschilor, pielii precum si asupra tesutului osos si nervos.

De asemenea, are efect calmant, relaxant, linistitor, favorizeaza reducerea tensiunilor nervoase si musculare, diminuarea starilor de anxietate, a nevozitatii si fragilitatatii psihice. Ajuta la diminuarea spasmelor si tremorului.

Indicatii:
-Dureri articulare
-Reumatism
-Sciatica
-Guta
-Migrene
-Dureri de spate
-Tensiuni nervoase si musculare
-Anxietate
-Nervozitate
-Fragilitate psihica
-Spasme
-Tremor

Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.

Pentru sanatatea articulatiilor, recomandam folosirea uleiului Artifort concomitent cu administrarea produsului Arto Protect.

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: Ulei de susan procesat cu: Aegle Marmelos, Coltii babei, Withania Somnifera, Solanum indicum, Oroxylum indicum, Acacia catechu, Azadirachta indica, Solanum xanthocarpum, Boerhaavia diffusa, Clerodendrum phlomidis, Paederia foetida, Stereospermum suaveolens, 

si cu pasta obtinuta prin procesarea de lapte, suc de Asparagus racemosus, camfor si sofran cu: Pluchea lanceolata, Withania somnifera, Pimpinella anisum, Cedrus deodara, Desmodium gangeticum, Phaseolus trilobus, Mesua ferrea, Saindhava (sare ayurvedica), Curcuma longa, Berberis aristata, Cyperus scariosus, Parmelia perlata, Elettaria cardamomum, Rubia cordifolia, Glycyrrhiza glabra, Valeriana wallichii, Cinnamomum tamala, Eclipta alba, Vetiveria zizanioides, Butea monosperma, Leonotis nepetaefolia, Boerhaavia diffusa, Bidens pilosa

Mod de folosire: se maseaza intregul corp sau doar zona afectata.  Dupa 15 minute este preferabil a se realiza un dus sau o baie fierbinte.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ulei de susan
Aegle marmelos
Coltii-babei
Ashwagandha
Acacia catechu
Neem
Kantakari
Punarnava
Bharangi
Brihati
Oroxylum
Prasarini
Bignonia suaveolens
Shatavari
Camfor
Sofranel
Pluchea lanceolata
Anason
Cedru
Fasole

Alte produse similare

Biogesic INDIAN HERBAL
Biogesic
INDIAN HERBAL
Calmotin INDIAN HERBAL
Calmotin
INDIAN HERBAL
Fermiplus INDIAN HERBAL
Fermiplus
INDIAN HERBAL
Obesol INDIAN HERBAL
Obesol
INDIAN HERBAL
Stimulin INDIAN HERBAL
Stimulin
INDIAN HERBAL
Ultra capilar INDIAN HERBAL
Ultra capilar
INDIAN HERBAL
Crema antivergeturi… VIVA NATURA
Crema antivergeturi…
VIVA NATURA
Pasta de dinti… VIVA NATURA
Pasta de dinti…
VIVA NATURA
Feminohelp unghii ZDROVIT
Feminohelp unghii
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ultra capilar
200ml INDIAN HERBAL

92.21 lei
Artifort de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 103.28 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine ulei de susanaegle marmelos, coltii-babei, ashwagandha, acacia catechu, neem, kantakari, punarnava, bharangi, brihati, oroxylum, prasarini, bignonia suaveolens, shatavari, camfor, sofranel, pluchea lanceolata, anason, cedru, fasole, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Artifort 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ulei de susan:

Nu am gasit vreun articol relevant.