Asonor anti-sforait 30ml SANA EST

Producator: SANA EST
Brand: SANA EST
Forma prezentare: lichid, 30 ml
Pret vechi: 68.65 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
63.16 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Picaturile Asonor inlatura eficient cauza sforaitului. Este un tratament simplu si totusi eficient, care va elibereaza de neplacerile cauzate de sforait.

De ce sforaim?
Sforaitul apare cand respiratia este obstructionata. Acest lucru poate fi cauzat de o raceala sau o neregularitate anatomica a nasului sau a gatului. Totusi, cauza cea mai comuna a sforaitului este faptul ca muschii gatului si din jurul gatului se relaxeaza prea mult cand dormim. Acest lucru inseamna ca deschiderea gatului devine ingusta si aerul trece cu greu. Întrucat avem nevoie de aceeasi cantitate de aer in plamani, viteza de intrare a aerului creste. Creste presiunea din gat si uvula si valul palatin incep sa vibreze. Zgomotul produs de aceste vibratii se numeste sforait. Prin urmare, sforaitul este un semn al unei respiratii cu probleme in timpul somnului. Cu cat sforaitul este mai tare, cu atat deschiderea din gat este mai mica.

Sforaitul este obisnuit?
Da! Sforaitul este un fenomen comun care exista de cand dorm oamenii. Calculele referitoare la frecventa sforaitului arata ca este atat de comun incat exista o persoana care sforaie la fiecare doua case. Barbatii sforaie mai des decat femeile. Aceasta diferenta este egalata pe parcursul anilor.
Sforaitul poate deranja somnul bun al unei nopti!
Cand sforaiti, respiratia dumneavoastra devine neregulata. Cand dormiti, acest lucru poate duce la o intrerupere a respiratiei. Aceste pauze pot dura pana la 10 secunde si se pot repeta de multe ori pe parcursul unei nopti. Dumneavoastra se poate sa nu observati aceste pauze – dar somnul v-a fost deranjat. Acest lucru inseamna ca corpul dumneavoastra nu mai obtine odihna de care are nevoie. Rezultatul este ca sunteti obosit cand va treziti, ceea ce nu este bine pentru sanatatea dumneavoastra. Cercetarile au aratat ca persoanele care sforaie au un risc mai mare de a suferi de diverse boli, cum ar fi hipertensiune arteriala, hemoragie coronariana sau cerebrala.

ASONOR CONÅ¢INE:
Clorura de sodiu, glicerina, polisorbat 80, edetat de sodiu, sorbat de potasiu.

APLICARE: Aplicatii nazale.
DOZA: 3-4 picaturi in fiecare nara inainte de culcare. Ar trebui sa puteti simti solutia in gat.

EFECTE ADVERSE:
Nu s-au detectat efecte adverse dupa tratament.

Suficiente pentru aproximativ 25 tratamente.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Clorura de sodiu
Glicerina
Potasium sorbate

Alte produse similare

Ser fiziologic VIVA PHARMA
Ser fiziologic
VIVA PHARMA
Redusalt, sare… SLY NUTRITIA
Redusalt, sare…
SLY NUTRITIA
Redusalt, sare… SLY NUTRITIA
Redusalt, sare…
SLY NUTRITIA
Ser fiziologic… SMARTPATCH
Ser fiziologic…
SMARTPATCH
Bebicina ser fiziologic… HIPOCRATE
Bebicina ser fiziologic…
HIPOCRATE
Spray nazal cu… PHENALEX
Spray nazal cu…
PHENALEX
Respiran hyal spray… FITERMAN
Respiran hyal spray…
FITERMAN
Sforsin spray antisforait ZDROVIT
Sforsin spray antisforait
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Sforsin spray antisforait
20ml ZDROVIT

51.80 lei
Emulsie antiacnee cu aplicator
100ml ALIPHIA

22.95 lei
Ceai iarna
20pl FARES

7.71 lei
Asonor anti-sforait de la SANA EST are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 68.65 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Stress si somn si contine clorura de sodiuglicerina, potasium sorbate, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Asonor anti-sforait 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANA EST ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre clorura de sodiu:

Nu am gasit vreun articol relevant.