B-complex complete 60cps GNC

Producator: GNC
Brand: GNC
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 185.62 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
176.34 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
18 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Vitaminele B sunt esentiale pentru productia de energie si contribuie la metabolismul carbohidratilor. Formula contine toate cele 8 vitamine din grupul B impreuna cu alte vitamine si minerale.

Produsul are in compozitie si extracte vegetale din Bioflavonoide din citrice, Gentiana, Panax Ginseng, Guarana, Valeriana si Lemn dulce.

Beneficii:

  • Produsul ajuta la productia de energie si ofera beneficii la nivel de metabolism al carbohidratilor;
  • Este imbogatit cu antioxidanti si amestec de plante;
  • Tabletele au eliberare prelungita.
  • Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

 Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 2 tablete zilnic.

Portie de servire: 2 tablete

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, hidroxipropil metilceluloza, fosfat dicalcic, acid stearic din sursa vegetala, etilceluloza, sellac, dioxid de siliciu, stearat de magneziu din sursa vegetala, talc, ceara de carnauba.

Atentionari: Consultati un medic inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o anumita afectiune. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Niacina poate cauza o reactie de inrosire a fetei. Informati medicul de continutul de biotina al acestui produs inaintea oricarui test de laborator. Supradoza accidentala cu produse care contin fier este principala cauza a intoxicatiei fatale la copiii cu varsta sub 6 ani. In cazul unei supradoze accidentale anuntati un medic specialist imediat. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Nu contine: gluten.

Conditii de pastrare: In ambalajul original, la loc uscat si racoros.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
B-complex complete de la GNC are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 185.62 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina B si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre B-complex complete 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GNC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.