Baton my fibre tranzit cu fibre secara, cocos si portocale fara zahar 40gr SLY NUTRITIA

Producator: SLY NUTRITIA
Brand: SLY NUTRITIA
Forma prezentare: solid, 40 gr
Pret magazine: 4.49 lei
Pret remediu.ro:
3.90 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente
REGLAREA TRANZITULUI INTESTINAL
Mai puțin efort, rezultate mai bune. Secretul reglării tranzitului intestinal este batonul digestiv MyFibre Tranzit.
 
Esențial tranzitului lipsit de probleme, MyFibre Tranzit este bogat în fibre insolubile din secară, ce traversează colonul și stimulează tranzitul.
 
MyFibre Tranzit și un pahar mare cu apă, modul tău de a-ți menține procesele digestive în parametrii normali.
CUM ACȚIONEAZĂ BATOANELE MyFibre Tranzit?
Batonul MyFibre Tranzit este bogat în fibre insolubile din secară*, care ajută la prevenirea constipației și la reglarea tranzitului intestinal. Fibrele din secară sunt fibre insolubile, ce trec prin colon fără să fie atacate de enzimele digestive și stimulează tranzitul intestinal.
Astfel, alimentele rămân mai puțin timp în tractul digestiv, timpul de absorbție a nutrienților este redus la optim, încărcătura calorică a meselor de asemenea. Printre efectele secundare benefice ale batonului MyFibre Tranzit se numără stoparea tendințelor incipiente de îngrășare a persoanelor cu metabolism lent.

*Fibrele din secară contribuie la funcționarea normală a intestinului.
RECOMANDARE DE CONSUM
  • 1 baton MyFibre Tranzit și 1 pahar cu apă, de două ori pe zi, ca gustare.
  • Consumul a 2 batoane MyFibre Tranzit pe zi suplinesc necesarul de fibre și reglează tranzitul intestinal.
    • Pentru a evita problemele asociate lipsei fibrelor din dietă, adică afectarea funcționării colonului și acumularea de toxine în organism, un adult are nevoie de 24-35 de grame de fibre zilnic.

      Tu consumi suficiente fibre?

      Din cauza alimentației moderne, majoritatea dintre noi nu o face și probabil nici tu. Cei mai mulți dintre noi consumă chiar mai puțin de jumătate din necesarul zilnic de fibre, adica doar 10-15 g. Asociată cu sedentarismul, lipsa fibrelor în alimentație conduce la acumularea de toxine în organism, rezultând un mediu propice pentru dezvoltarea problemelor digestive și de greutate.

      Fibrele, solubile sau insolubile, sunt carbohidrați vegetali proveniți din cereale, fructe și legume, ce nu pot fi atacați și digerați de către enzimele digestive.

      **Superfibrele sunt fibre cu efecte dovedite științific.
       
      Mecanismul este simplu:

      în condițiile unui consum adecvat de apă, Superfibrele solubile din Konjac îşi măresc de multe ori volumul în stomac, formând un balonaș gastric ce reduce capacitatea stomacului, iar tu mănânci mai puțin și te saturi mai repede. Superfibrele solubile din Konjac îți oferă senzația de sațietate, pentru ca tu să controlezi mai ușor cât de mult mănânci și, prin urmare, cât cântărești.

      în condițiile unui consum adecvat de apă, Superfibrele insolubile din secară stimulează tranzitul intestinal (alimentele rămân mai puțin timp în tractul digestiv), accelerând metabolismul prin micşorarea timpului de absorbţie a nutrienţilor şi reducerea încărcăturii calorice a meselor.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Maca pudra eco
125gr RAWLI

15.37 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Liver hepato protect
45cps PROVITA

93.56 lei
Baton my fibre tranzit cu fibre secara, cocos si portocale fara zahar de la SLY NUTRITIA are un gramaj de 40gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 3.90 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Digestie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Baton my fibre tranzit cu fibre secara, cocos si portocale fara zahar 40gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SLY NUTRITIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.