Berberina bio activa 30cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 42.73 lei
Pret remediu.ro:
37.16 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Reglează colesterolul, trigliceridele și glicemia. Stimulează activitatea metabolică. Are efect antimicrobian intestinal.

Berberina este un extract folosit cu tradiție în medicina Chineză și Ayurvedică, de aproximativ 5.000 de ani. Berberina este extrasă din scoarța arbustului de Berberis aristata, sub formă de extract premium standardizat cu 97% Clorură de Berberină (HCL).

 

 

Beneficii:

 • Reduce valorile glicemiei

 • Reduce valorile trigliceridelor plasmatice

 • Hipoglicemic

 • Antifungic, antimicrobian intestinal

 • Aduce valorile colesterolului la un nivel normal


Studii recente au confirmat proprietățile medicinale remarcabile ale Berberinei de a reduce valorile glicemiei, de a regla nivelul de colesterol și trigliceride, de a reduce greutatea corporală și de acționa ca antimicrobian intestinal.

Produsul Berberina Bio-activă are în compoziția sa Berberină pură, premium, cu puritate foarte mare, standardizată 97% - 300 mg/cps. Puritatea ridicată de 97% asigură calitatea superioară a extractului prin care se garantează efectele fitoterapice ale Berberinei: reducerea glicemiei, a colesteorului, a trigliceridelor, a greutății corporale sau efectul antimicrobian.Puritatea ridicată de 97% face Berberina să fie acceptată ușor de către organism și se ușor de asimilat.

Extractul de Berberină este asociat cu extractul de Armurariu (Sylibum marianum) care are rolul de a inhiba acțiunea proteinei P-Gg (P-Glicoproteina), care în mod uzual împiedica absorbția Berberinei. Prin acest efect extractului de Armurariu, poate crește biodisponibilitatea Berberinei cu 70%.

Având o biodisponibilitate ridicată, produsul Berberină Bio-activă este absorbit cu ușurință la nivel intestinal, devenind disponibil pentru a fii utilizat de către organism. Dacă Berberina ar fi avut un nivel slab de biodisponibilitate atunci și nivelul de absorbție în organism ar fi fost scăzut și implicit și efectele benefice ar fi fost mult mai slabe.

Produsul Berberină Bio-activă este ambalat în capsule gastrorezistente care protejează extractul premium de Berberină de aciditatea sucului gastric, asigurând astfel, absorbția produsului la nivel intestinal.

Adjuvant în:

  • Sindrom metabolic

  • Diabet

  • Colesterol ridicat

  • Trigliceride ridicate

  • Candida

  • Declin cognitiv

  • Viroze

  • Infecții bacteriene

  • Gută

 

Calitatea premium a extractului de Berberină, cu puritate 97%, asociera sa cu extractul de Armurariu și capsula gastrorezistentă acținează singergic pentru biodisponiblitatea și absorbția ridicată a produsului Berberină Bio-activă.

 

Berberina Bio-activă exercită multiple beneficii asupra organismului și susține reglarea unor procese esențiale din corp:

 • REGLEAZĂ GLICEMIA. Berberina reglează modalitatea prin care organismul folosește zahărul din sânge. Stimulează absorbția glucozei în sânge, crește sensibilitatea la insulină, stimulează descompunerea zaharurilor din celule și reduce producția de glucoză în ficat.
 • ACTIVEAZĂ AMPK. Berberina activează AMPK (proteina kinaza activată), o enzimă care controlează modul în care energia este produsă de organism și utilizată de către celule. Activând această enzimă, berberina reduce valorile colesterolului, trigliceridelor, glucozei și crește nivelul de energie.
 • REDUCE GRĂSIMEA CORPORALĂ. Berberina inhibă depunerea de grăsime pe țesuturi și reglează activitatea hormonilor responsabili pentru apetit, pentru stocarea grăsimilor sau pentru producția de energie: insulină, leptină și adiponectină.
 • ARE EFECT ANTIMICROBIAN INTESTINAL. Berberina reduce suprapopularea intestinelor cu bacterii dăunătoare prin a deteriora structura bacteriilor, oprind în acest mod multiplicarea acestora.
 • Compoziție per 1 capsulă:

  Extract 40:1 de Berberină (Berberis) standardizat cu 97% Clorură de Berberină                                  300 mg  
  Extract 4:1 de Armurariu   (Silybum marianum)                                          100 mg 

   

 • Administrare                                    câte 1-2 capsule pe zi.  
 • Precauţii:A se administra cu prudență în timpul alăptării și persoanelor diabetice. Poate interacționa cu unele antiinfecțioase (metronidazol) sau cu contraceptivele orale la administrare concomitentă.

  Contraindicații:Contraindicat copiilor și femeilor în primul trimestru de sarcină, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Shecure, reechilibrant hormonal
120tbl AYURMED

78.30 lei
Piper cayenne
40gr LONGEVITA

12.88 lei
Berberina bio activa de la HERBAGETICA are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.16 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Berberina bio activa 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.