Bio-fiber 60cpr PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 43.02 lei
Pret remediu.ro:
37.41 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Bio-Fiber este un supliment alimentar, fără adaos de nutrienţi. Fiecare tabletă conţine 460 mg dintr-un amestec natural şi echilibrat de fibre vegetale solubile şi insolubile. Acestea provin din pectină de citrice şi sfeclă de zahăr şi compensează conţinutul relativ scăzut de fibre din alimentaţia modernă. Bio-Fiber sprijină digestia prin evacuarea regulată şi eficientă a bolului fecal, susţinând astfel capacitatea corpului de a elimina reziduurile alimentare.

O alimentaţie echilibrată conţine atât fibre solubile cât şi fibre insolubile. Bio-Fiber combină ambele tipuri de fibre într-o tabletă.

Fibrele se găsesc în multe alimente neprocesate. Fibrele alimentare aparţin unui grup de carbohidraţi care nu se digeră sau care se digeră într-o măsură foarte mică şi, sub acţiunea enzimelor digestive, se descompun în zahăr şi amidon.

Fibrele solubile
Există două tipuri de fibre alimentare: solubile şi insolubile. Atunci când sunt amestecate cu lichide, fibrele solubile se transformă într-o masă gelatinoasă şi îşi pot creşte greutatea de până la 15 ori. O alimentaţie care include acest tip de fibre adaugă volum conţinutului intestinal şi încetineşte trecerea alimentelor prin intestinul subţire.

Fibrele insolubile
Fibrele insolubile pot absorbi apă dar nu în cantitate la fel de mare. Acest tip de fibre va reduce timpul cât alimentele stau în intestin, aşa cum fibrele solubile dau volum conţinutului intestinal. O parte din conţinutul de fibre va fermenta într-un anumit grad şi va servi drept hrană pentru flora microbiană intestinală nepatogenă.

Care sunt tipurile de fibre?
Celuloza se găseşte în peretele celular al plantelor şi aparţine unui tip de carbohidraţi pe care oamenii nu îl pot digera, deoarece organismul nu sintetizează enzimele care pot descompune aceşti carbohidraţi. În organism, celuloza absoarbe doar o cantitate mică de lichid. Fructele şi legumele sunt cele mai importante surse de celuloză.

Hemiceluloza este şi ea un carbohidrat nedigerabil. Împreună cu pectina formează o matrice care înglobează fibrele de celuloză aflate în pereţii celulari ai plantelor.

Pectina este o fibră nedigerabilă ce se găseşte în majoritatea pereţilor celulari ai plantelor. Pectina din fructele necoapte este predominant insolubilă. Pe măsură ce fructele se coc, pectina devine predominant solubilă. Pectina este folosită de ex. la fabricarea jeleurilor.

Lignina nu este considerată un carbohidrat, ea aparţinând unui grup separat de substanţe. Conţinutul de lignină din peretele celular al plantelor variază. Lignina este cea care conferă duritate lemnului, fiind practic nedigerabilă.

Mod de administrare:
4-12 tablete pe zi, în funcţie de aportul de fibre din alimentaţia cotidiană.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Pectina

Alte produse similare

Favisvelt sl-fvs1… FAVISAN
Favisvelt sl-fvs1…
FAVISAN
Pectina b031 FAVISAN
Pectina b031
FAVISAN
Colon health PRO NATURA
Colon health
PRO NATURA
Cura de slabire… PRO NATURA
Cura de slabire…
PRO NATURA
Suc organic de… ALEVIA
Suc organic de…
ALEVIA
Gymnema sylvestre… VITAKING
Gymnema sylvestre…
VITAKING
Ursuleti cu ghimbir,… SONNENTOR
Ursuleti cu ghimbir,…
SONNENTOR
Mirtillo plus ABOCA
Mirtillo plus
ABOCA
Colon protect ZDROVIT
Colon protect
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Berberina plus 500mg 30cps vegeta NUTRIFIC
30buc NUTRIFIC

45.00 lei
Berberina plus 500mg 60cps vegeta NUTRIFIC
60buc NUTRIFIC

63.77 lei
Bio-fiber de la PHARMA NORD are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.41 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Digestie si contine pectina. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-fiber 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre pectina:

Nu am gasit vreun articol relevant.