Bio-vitamina d3 d-pearls 80cps PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: capsule, 80 buc
Pret vechi: 43.50 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
41.33 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

D-Pearls sunt capsule gelatinoase cu 20 μg de vitamina D3 în fiecare capsulă. Deoarece sunt mici, sunt uşor de înghiţit. Vitamina D este liposolubilă şi este dizolvată în ulei de măsline presat la rece pentru a îmbunătăţi absorbţia acestei substanţe în sistemul digestiv. Capsulele se înghit cu uşurinţă dar pot fi şi mestecate. Cercetările au dovedit că vitamina D din D-Pearls Bio-Vitamina D3 are o absorbţie ridicată în organism.

Vitamina D este o vitamină liposolubilă. Aceasta înseamnă că are nevoie de prezenţa grăsimii pentru a putea fi absorbită în intestin. Ca şi alte vitamine, vitamina D este esenţială pentru organism. Există câteva tipuri de vitamina D, dar cele mai importante sunt D2 (ergocalciferol) şi D3 (colecalciferol). Vitamina D3 se sintetizează în piele atunci când ne expunem suficient la soare sau la alte tipuri similare de radiaţie UV. Vitamina D sintetizată astfel de organism este cea mai eficientă, iar sinteza ei depinde de timpul de expunere la soare și de intensitatea razelor solare. Într-o mare parte a Europei acest lucru se întâmplă doar în perioada de vară şi, de aceea, organismul produce vitamina D în cantităţi suficiente doar în această perioadă a anului.

Vitamina D2 se găseşte doar în alimente şi este produsă de fungi şi plante când acestea sunt expuse la lumina ultravioletă. Atât vitamina D2 cât şi vitamina D3 sunt hidroxilate în ficat şi rinichi şi devin astfel biologic active. Până acum, ştiinţa considera că ambele forme de vitamina D sunt la fel de eficiente în organism. Dar, în funcţie de metoda de măsurare folosită, vitamina D3 este cu 56-87% mai eficientă decât vitamina D2 în ceea ce priveşte creşterea nivelului vitaminei D în sânge. Mai mult, Vitamina D3 este stocată în ţesutul adipos de trei ori mai eficient decât vitamina D2

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, sau după recomandarea medicului.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vitamina d3

Alte produse similare

Calcium complex… NATURES WAY
Calcium complex…
NATURES WAY
Multi vitamin &… CHILDLIFE ESSENTIALS
Multi vitamin &…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Prostate optimizer JARROW FORMULAS
Prostate optimizer
JARROW FORMULAS
Vitamin d3 CHILDLIFE ESSENTIALS
Vitamin d3
CHILDLIFE ESSENTIALS
Vitamin d3 2000ui NATURES WAY
Vitamin d3 2000ui
NATURES WAY
Calciu, magneziu,… FAVISAN
Calciu, magneziu,…
FAVISAN
Ulei tratament… FAVISAN
Ulei tratament…
FAVISAN
Super vitamin k2 FORMULA K
Super vitamin k2
FORMULA K
Vitamina d3 1000… ORGANIKA
Vitamina d3 1000…
ORGANIKA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pycnogenol 30 mg
30cps SOLGAR

161.88 lei
Sare de bazna
900gr TRANS ROM

22.62 lei
Argila algo
1gr ALGO

45.55 lei
Bio-vitamina d3 d-pearls de la PHARMA NORD are un gramaj de 80cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 43.50 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina D si contine vitamina d3. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-vitamina d3 d-pearls 80cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.