Bio-vitamina d3 d-pearls 80cps PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: capsule, 80 buc
Pret magazine: 45.33 lei
Pret remediu.ro:
39.42 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

D-Pearls sunt capsule gelatinoase cu 20 μg de vitamina D3 în fiecare capsulă. Deoarece sunt mici, sunt uşor de înghiţit. Vitamina D este liposolubilă şi este dizolvată în ulei de măsline presat la rece pentru a îmbunătăţi absorbţia acestei substanţe în sistemul digestiv. Capsulele se înghit cu uşurinţă dar pot fi şi mestecate. Cercetările au dovedit că vitamina D din D-Pearls Bio-Vitamina D3 are o absorbţie ridicată în organism.

Vitamina D este o vitamină liposolubilă. Aceasta înseamnă că are nevoie de prezenţa grăsimii pentru a putea fi absorbită în intestin. Ca şi alte vitamine, vitamina D este esenţială pentru organism. Există câteva tipuri de vitamina D, dar cele mai importante sunt D2 (ergocalciferol) şi D3 (colecalciferol). Vitamina D3 se sintetizează în piele atunci când ne expunem suficient la soare sau la alte tipuri similare de radiaţie UV. Vitamina D sintetizată astfel de organism este cea mai eficientă, iar sinteza ei depinde de timpul de expunere la soare și de intensitatea razelor solare. Într-o mare parte a Europei acest lucru se întâmplă doar în perioada de vară şi, de aceea, organismul produce vitamina D în cantităţi suficiente doar în această perioadă a anului.

Vitamina D2 se găseşte doar în alimente şi este produsă de fungi şi plante când acestea sunt expuse la lumina ultravioletă. Atât vitamina D2 cât şi vitamina D3 sunt hidroxilate în ficat şi rinichi şi devin astfel biologic active. Până acum, ştiinţa considera că ambele forme de vitamina D sunt la fel de eficiente în organism. Dar, în funcţie de metoda de măsurare folosită, vitamina D3 este cu 56-87% mai eficientă decât vitamina D2 în ceea ce priveşte creşterea nivelului vitaminei D în sânge. Mai mult, Vitamina D3 este stocată în ţesutul adipos de trei ori mai eficient decât vitamina D2

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, sau după recomandarea medicului.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Acest produs contine:

Vitamina d3

Alte produse similare

Energiva fem ALEVIA
Energiva fem
ALEVIA
Super cal/mag ADAMS SUPPLEMENTS
Super cal/mag
ADAMS SUPPLEMENTS
Bonium maxx SUN WAVE PHARMA
Bonium maxx
SUN WAVE PHARMA
Sun d3 SUN WAVE PHARMA
Sun d3
SUN WAVE PHARMA
Calciu, magneziu,… FAVISAN
Calciu, magneziu,…
FAVISAN
Calciu + vitamina… AMNIOCEN
Calciu + vitamina…
AMNIOCEN
Pregvit zinc PHARCO
Pregvit zinc
PHARCO
Nutrikid ADAMS SUPPLEMENTS
Nutrikid
ADAMS SUPPLEMENTS
Calcikid ADAMS SUPPLEMENTS
Calcikid
ADAMS SUPPLEMENTS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pycnogenol 30 mg
30cps SOLGAR

134.13 lei
Sare de bazna
900gr TRANS ROM

15.98 lei
Sare amara a077
40gr FAVISAN

7.77 lei
Sirop de catina in miere
230ml STEAUA DIVINA

29.71 lei
Mladite de zmeur
60cps PRO NATURA

13.47 lei
Bio-vitamina d3 d-pearls de la PHARMA NORD are un gramaj de 80cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 39.42 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Vitamina D si contine vitamina d3. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-vitamina d3 d-pearls 80cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.