Bonilash gene 3ml ZDROVIT

Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: lichid, 3 ml
Pret vechi: 165.53 lei
- 3%
Pret remediu.ro:
160.56 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
16 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Bonilash ser pentru stimularea cresterii genelor
Serul are la baza substanta activa bimatoprost - stimulent eficient pentru cresterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii si grosimii genei, a cresterii numarului de gene, a fortificarii si a sanatatii lor, precum si asupra intensitatii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului intaresc fibra si radacina firului si amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia, ajutand la imbunatatirea aspectului si starii genelor, la accelerarea cresterii si indesirii lor si la ingrosarea structurii firelor.

Utilizare:
Se aplica seara, dupa demachiere. Serul se aplica pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Nu se aplica in interiorul ochiului si pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de catre persoanele care poarta lentile de contact (inainte de aplicare, se vor scoate lentilele), dupa chimioterapie, dupa operatia de prelungire si indesire a genelor, pe machiaj permanent si dupa vopsirea genelor cu henna.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pasta de dinti Santoral senzitiv
75gr STEAUA DIVINA

29.72 lei
Septoral
20cpr ZDROVIT

33.15 lei
Bonilash gene de la ZDROVIT are un gramaj de 3ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 165.53 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ochi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bonilash gene 3ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZDROVIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.