Ceai de iedera 20gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 20 gr
Pret magazine: 3.85 lei
Pret remediu.ro:
3.35 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Adjuvant în calmarea tusei.

Recomandari:
Iedera este cunoscută pentru proprietățile sale fitoterapeutice încă din Grecia antică , unde frunzele sale erau macerate în vin și folosite pentru tratarea intoxicațiilor. Totuși nefolosită corespunzător, această plantă poate fi toxică. Astfel, fructele de iederă produc vomă și diaree în timp ce planta neuscată poate provoca iritații ale pielii și mucoaselor. Pe de cealaltă parte, infuzia din frunze tinere de Iederă ce au fost uscate are acțiune expectorantă și este utilă în calmarea episoadelor de tuse și a spasmelor de la nivelul bronhiilor. Datorită conținutului de fitoestrogeni, aceasta provoacă apariția fluxului menstrual întârziat. Folosit extern, decoctul de Iederă este antimicotic (datorită falcarinolului și a falcarinonei), antibacterian și anticelulitic. În plus, acesta poate fi folosit pentru frecționarea zonelor cu mătreață.

Proprietati:
Stimulează expectorarea. Favorizează instalarea ciclului menstrual. Facilitează reducerea spasmelor de la nivelul bronhiilor. Ajută la diminuarea sensibilității la durere. Acțiune expectorantă, antispastică, antitusivă, analgezică, anticelulitică, sedativă, antiparazitară, antibacteriană, citostatică și emenagogă.

Mod de folosire:
Intern – sub formă de infuzie din 1 lingură de frunze la 200 ml de apă clocotită. Se beau 2 căni de ceai pe zi.
Extern – sub formă de decoct din 1 lingură de frunze la 300 ml de apă. Se fierbe 10 minute și se folosește pentru spălături locale (urechi, nas, gură), comprese, cataplasme, zone cu celulită, frecții.

Compozitie:
frunze de Iederă (Hederae helicis folium).
 

Acest produs contine:

Iedera100.00%

Alte produse similare


Cellu solve plus
LIFE - FLO

Virginia celusal…
FAVISAN

Favicelusal 1 m117
FAVISAN

Gel de dus & baie…
FAVISAN

Crema pentru bust…
FAVISAN

Ulei aromatic pentru…
FAVISAN

Ulei aromatic pentru…
FAVISAN

Crema anticuperozica…
FAVISAN

Unguent cosmeticus
FAUNUS PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre iedera:

Nu am gasit vreun articol relevant.