Ceai din licheni de piatra 50gr STEF MAR

Producator: STEF MAR
Brand: STEF MAR
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 6.57 lei
Pret remediu.ro:
5.71 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Lichenul de piatra face parte din clasa Ascomycetes, familia Parmeliaceae, fiind o planta lipsita de radacina, tulpina si frunze. Corpul sau este un tal in forma de tufa mica, care are lobii divizati in doua, rasuciti si tiviti pe margine cu cili grosi si rigizi. Culoarea variaza de la verde-cenusiu pana la brun-negru pe fata superioara, fiind albicioasa pe partea inferioara si rosiatica la locul in care se prinde de sol. El poate supravietui in medii prea dure pentru plantele superioare, cu conditia ca umiditatea sa fie suficient de mare si temperatura suficient de scazuta, fiind dependent de umiditatea aerului in mai mare masura decat cea a solului, astfel incat, poate tolera soluri nisipoase, neprimitoare, in zone de mare altitudine. Creste pe stancile si platourile din zona alpina si subalpina, in majoritatea tarilor nordice, precum si la noi in tara. Se mai numeste muschi cret, muschi de munte, muschi de piatra, lichen de Islanda.

COMPOZIÅ¢IE CHIMICA: mucilagii, poliholozide hidrosolubile (lichenina si izolichenina), acizi lichenici (cetraric, protocetraric, protolichenstearic, usnic), fridelina, ulei volatil, iod, vitamine (A si B), etc.

Actiuni CEAI LICHENI DE PIATRA: expectorant, antitusiv, emolient, antiinflamator, poseda proprietati antibiotice mai ales fata de Mycobacterium tuberculosis, stimulent al secretiilor biliare si pancreatice, stomahic, pansament gastric, antiemetic, antitumoral, stimuleaza pofta de mancare.

Indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in: bronsite acute si cronice, traheobronsite, laringite, astm bronsic, gripa, tuberculoza pulmonara, insuficienta pancreatica, pancreatita cronica, dischinezii biliare, digestie dificila, gastrita hiperacida, ulcer gastric, rau de miscare, stari de voma, varsaturile care apar in sarcina, tumori ale tubului digestiv, anorexie.

Administrare: -pulberea – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15min., dupa care se inghite cu apa.
-maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 cani cu macerat pe zi, cu 30min. inainte de mese.
-infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30min. inainte de mese.

Contraindicatii: Alergie la licheni de piatra.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lichen de piatra

Alte produse similare

Ceai pentru tuse… INGERASUL
Ceai pentru tuse…
INGERASUL
Ceai expectorant SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR
Sirop Biosept cu… MAMI SI BEBE
Sirop Biosept cu…
MAMI SI BEBE
Biosept pentru… MAMI SI BEBE
Biosept pentru…
MAMI SI BEBE
Sirop biosept cu… FARES
Sirop biosept cu…
FARES
Sirop Biosept a16 FARES
Sirop Biosept a16
FARES
Sirop Plantusin… FARES
Sirop Plantusin…
FARES
Meridian plaman STEAUA DIVINA
Meridian plaman
STEAUA DIVINA
Menstrofit STEAUA DIVINA
Menstrofit
STEAUA DIVINA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de catina 600mg
60cps HOFIGAL

38.39 lei
Ceai din licheni de piatra de la STEF MAR are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.71 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante G-L si contine lichen de piatra. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai din licheni de piatra 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEF MAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lichen de piatra:

Nu am gasit vreun articol relevant.