Chipsuri din taro 250gr VINAMIT

Producator: ESPRIT GROUP
Brand: VINAMIT
Forma prezentare: solid, 250 gr
Pret magazine: 27.43 lei
Pret remediu.ro:
23.85 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Proprietati:
- aceasta tehnologie de procesare a fructelor si legumelor post recoltare, consta in eliminarea apei in camera de uscare si absortia vaporilor de ulei la o temperatura de 70°C, fara ca uleiul sa atinga temperatura de fierbere la 170°C - 180°C;
- in camera de vacuum sunt absorbiti vaporii de ulei, prevenind oxidarea fructelor si legumelor;
- la finele acestui proces de uscare in conditii speciale, produsele nu sunt uleioase sau caramelizate, acestea isi mentin forma si culoarea originala;
- isi pastreaza culoarea si gustul natural;
- continutul de ulei al produsului prajit in vid este foarte scazut;
- fructele uscate sunt bogate în fibre, vitamine și minerale;
- fructele uscate conțin aceeași cantitate de nutrienți ca și fructele proaspete dar într-un volum mai mic.

Mod de utilizare:
Gata de mancat, fructele uscate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.

Ingrediente:
Taro proaspăt (98%), ulei vegetal (2%).

Prezentare:
250 g

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30+10tbl DOPPEL HERZ

35.32 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Chipsuri din taro de la VINAMIT are un gramaj de 250gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.85 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Chipsuri din taro 250gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VINAMIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.