Ciocolata lapte cu mar scortisoara si indulcitor nectar agave 100gr SWEETERIA

Producator: SWEETERIA
Brand: SWEETERIA
Forma prezentare: solid, 100 gr
Pret magazine: 22.85 lei
Pret remediu.ro:
19.87 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

 

Cu siguranta, cel mai irezistibil desert din lume este ciocolata. Tocmai de aceea in laboratorul Sweeteria am creat colectia tabletelor de ciocolata fara zahar adaugat, care, prin concentratiile diferite de cacao, sa satisfaca cele mai pretentioase papile gustative, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolata.

Tabletele de ciocolata, alba, cu lapte sau amaruie, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii sau cu indulcitor natural din agave, sunt produse manual, nu contin gluten, coloranti sau conservanti. Ciocolata din compozitie contine cu mult mai putine calorii fata de o ciocolata cu zahar.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Fitotensin forte c47
63cps FARES

39.71 lei
Magneziu organic cu vitamina b complex
120cps HERBAGETICA

54.91 lei
Ciocolata lapte cu mar scortisoara si indulcitor nectar agave de la SWEETERIA are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.87 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Ciocolata si bomboane si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ciocolata lapte cu mar scortisoara si indulcitor nectar agave 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SWEETERIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.