Colafast-colagen rapid 30cps DAMAR

Producator: DAMAR GENERAL TRADING
Brand: DAMAR
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 70.82 lei
Pret remediu.ro:
61.58 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

ColaFast® Colagen Rapid
Te pune în mișcare!
Tripla putere a colagenului și absorbție ridicată pentru articulații, tendoane și ligamente!


ColaFast® Colagen Rapid conține o formulă naturală unică în România ce a fost creată și dezvoltată în laboratoarele Partners Canada și care combină 3 tipuri de colagen:
•    Colagen Cartidyss® - formulă brevetată extrasă din cartilajul de pisică de mare (sursă marină rară de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul cartilajului articular)
•    Colagen Collyss® - formulă brevetată extrasă din pește marin (sursă marină de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul tendoanelor și ligamentelor)
•    Colagen nativ tip II
Formula este îmbogățită cu vitamina C care ajută la o absorbție ridicată a celor 3 tipuri de colagen.
Pe măsura înaintării în vârstă, scade sinteza de colagen, rezistența cartilajului se deteriorează și atunci e necesară o sursă de colagen de calitate superioară, cu grad de absorbție ridicat. Să nu uităm că baza sănătății noastre constă atât în ceea ce consumăm, cât și, în egală măsură, în ceea ceea ce absorbim și asimilăm. În cazul suplimentelor alimentare, absorbția este esențială pentru eficiența lor terapeutică.
 
Avantajele unice și protejate de brevete ale ColaFast® Colagen Rapid:
•       Conține 2 formule brevetate de colagen marin - Collyss® și  Cartidyss®. Brevetul oferă siguranță și încredere în calitatea, funcționalitatea și eficiența unui produs.
•       Collyss® și  Cartidyss® au mărimea particulelor de colagen de 2000, respectiv 3000 daltoni, ceea ce face ca absorbția să fie rapidă și net superioară față de colagenul animal obișnuit (mărimea particulei de până la 50.000-100.000 daltoni) sau chiar față de alte forme de colagen marin obișnuit (mărimea particulei este de până la 10.000 daltoni).
 
Beneficiile ColaFast® Colagen Rapid:

• Contribuie la susținerea mobilității și flexibilității  la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor având și un efect antiinflamator;
•  Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular;
•  Ajută la hrănirea cartilajului articular și asigură rezistența acestuia la compresie;
•  Recomandat pentru îmbunătățirea funcțiilor articulațiilor deteriorate și întărirea tendoanelor și ligamentelor;
•  Este benefic  în perioada de recuperare după accidente ale aparatului locomotor.

Ingrediente: agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan; Colagen Cartidyss® (proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare) 33,33mg; Colagen Collys® (proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă din pește ) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg.
Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid. În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi.
Mod de prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule a 524,9g (Greutate netă 15,75 g)
Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.
Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la pește sau/și pisică de mare sau la oricare dintre componentele preparatului. Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice (pește și pisică de mare).

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Msm 1000 mg
60tbl SOLGAR

101.08 lei
Osteocalcin
30cps PRO NATURA

27.79 lei
Colafast-colagen rapid de la DAMAR are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 61.58 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colafast-colagen rapid 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DAMAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.