Colondren 60cps AROMSCIENCE

Producator: BIONOVATIV
Brand: AROMSCIENCE
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 37.41 lei
Pret remediu.ro:
32.53 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Contribuie la normalizarea tranzitului intestinal.

Este un preparat destinat detoxifierii rapide și eficiente a colonului, constituit din ingrediente 100% naturale. O singura capsula de Colondren are nu mai puțin de 8 componente vegetale de prima calitate și un mineral natural complex, care asigură re-facerea nivelului de electroliți din organism. La baza Colondren stă cel mai eficient laxativ din lume: sucul deshidratat de aloe ferox, însă la fel importante sunt și celelalte componente, care alcătuiesc un produs cu adevărat revoluționar, care acționează la nu mai puțin de cinci niveluri:

-        Tranzitul intestinal – este deblocat și accelerat cu ajutorul Aloe ferox, care este un laxativ cu o eficienta uimitoare, de peste 90% – grad de succes care nu mai este atins de nici o alta substanță naturală din lume. Efectul său  de accelerare a eliminării este atât de puternic, încât este nevoie de nu mai puțin de opt alte ingrediente, menite să îi completeze și corecteze acțiunea, așa cum vom vedea în continuare:

-        Pancreasul și vezicula biliara – sunt esențiale pentru sănătatea intestinului gros, deoarece la nivelul acestor glande sunt produse sucuri digestive și enzime, fără de care tranzitul intestinal nu poate fi echilibrat. Extractele standardizate de Anghinare și Aloe-vera au efecte demonstrate de reglare a activității colecistului și pancreasului, diminuând de asemenea congestia și eventuala inflamație la acest nivel.

-       Echilibrul microbiologic la nivel digestiv – este esențial pentru sănătatea intestinului. Extractul de Cicoare, standardizat in inulină, asigura un mediu propice pentru dezvoltarea așa numitelor bacterii prietenoase (Acidophillus, Bifidus etc.), care asigură un tranzit intestinal normal și regulat.

Sistemul nervos vegetativ este cel care coordonează activitatea intestinului, fiind influențat, la rândul său, de stările noastre emoționale, de sursele de stres, de reactivitatea noastră psihică etc. Uleiurile esențiale de Mentha viridis și Rosmarinus officinalis au o acțiune reglatoare la nivelul sistemului nervos, inclusiv asupra laturii vegetative, ajutând astfel la regularizarea activității intestinului.

 Echilibrul electrolytic este adesea perturbat atunci când sunt folosite ingrediente cu puternic efect laxativ, cum ar fi Aloe ferox. Practic, o accelerare a tranzitului intestinal duce la o eliminare masivă de minerale din organism, critică fiind pierderea de magneziu, potasiu și calciu (primele două fiind electroliți esențiali pentru menținerea activității cardiace și nervoase în parametrii normali). Dolomita pură din componența Colondren aduce un aport semnificativ de calciu, magneziu și potasiu, compensând astfel pierderile de electroliți.

Mod de administrare: Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se administrează câte o capsulă pe zi, crescându-se apoi doza în funcție de tranzitul intestinal, până la 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.

Compozitie/capsulă: Aloe-ferox (Aloe ferox), suc uscat, granulat: 250mg; Dolomită pură, pulbere 125mg; capsulă vegetală; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat , cu min. 2,5% derivați de acizi cafeici: 62,5 mg; Cimbrișor (Thymus serpyllum), părți aeriene, pulbere: 36,25mg; Aloe-vera (Aloe barbadensis), frunze, extract cu min. 15% barbaloină: 25mg; Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu min. 90% inulină: 25mg; Cimbru (Thymus satureioides), ulei esențial: 0,45mg; Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,4 mg; Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial: 0,4mg.

Beneficii 

-        Contribuie la normalizarea tranzitului intestinal și la menținerea sănătății colonului.

Indicații 

-        constipație, constipație cronică

-        adjuvant în acnee, afecțiuni dermatologice pe fondul intoxicării cronice a organismului

-        sindromul colonului iritabil (se administrează simptomatic, în timpul episoadelor de constipație cronică)

-        hemoroizi asociați cu constipație – se vor lua doze mici, deoarece declanșarea unui tranzit intestinal prea intens poate agrava inflamația acestora

-        adjuvant în afecțiuni vasculare însoțite sau agravate de constipație: varice, flebite, tromboflebite

-        adjuvant în diabet, cu precizare că în diabetul insulino-dependent se vor ajusta dozele specifice de insulină, întrucât efectul hipoglicemiant este puternic (motiv pentru care există și precauția administrării la diabetici)

-      obezitate asociată cu constipație sau tranzit intestinal lent – creșterea vitezei tranzitului intestinal face ca alimentele să rămână foarte puțin în intestinul subțire, scăzând procentul de asimilare al caloriilor și ajutând la scăderea în greutate rapidă.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Aloe ferox

Alte produse similare

Aloe forte DVR PHARM
Aloe forte
DVR PHARM
Carbo detox DVR PHARM
Carbo detox
DVR PHARM
Carbo hepatobiliar DVR PHARM
Carbo hepatobiliar
DVR PHARM
Kg-slim DVR PHARM
Kg-slim
DVR PHARM
Aloe ferox HERBAGETICA
Aloe ferox
HERBAGETICA
Aloe ferox HERBAGETICA
Aloe ferox
HERBAGETICA
Detox activ HERBAGETICA
Detox activ
HERBAGETICA
Sampon antiseboreic… VIVA PHARMA
Sampon antiseboreic…
VIVA PHARMA
Aloe ferox HERBAGETICA
Aloe ferox
HERBAGETICA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reglacid
60cps HOFIGAL

20.03 lei
Stomac sanatos d49
63cps FARES

31.80 lei
Cardioton
40cps FARMACLASS

18.23 lei
Colondren de la AROMSCIENCE are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.53 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine aloe ferox. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colondren 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AROMSCIENCE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre aloe ferox:

Nu am gasit vreun articol relevant.