Complex laxativ cu fibre- D155 15plicuri FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: plicuri, 15 buc
Pret magazine: 57.57 lei
Pret remediu.ro:
50.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Formulă fitoterapeutică complexă din 10 plante de calitate superioară, eficientă împotriva constipației. Conține fibre dietetice naturale, prebiotice și probiotice.Elimină constipația, crampele și reduce flatulența datorită fibrelor de Psyllium.Normalizează natural și eficient tranzitul intestinal fără a irita mucoasa sistemului digestiv

Produsul se adresează persoanelor cu:  constipație cronică, sindrom de intestin iritabil cu predominanța constipației, constipație la copii mai mari de 3 ani

Acțiunea produsului este oferită de sinergia echilibrată dintre efectul laxativ cu cel simbiotic (prebiotic și probiotic):Efectul laxativ este dat de conținutul bogat în fibre vegetale care stimulează peristaltismul intestinal. Acțiunea probiotică constă în refacea florei intestinale. Efectul se datoreaza speciei de drojdie numită Saccharomyces boulardii. Efectul prebiotic susţine creşterea şi activitatea bacteriilor intestinale saprofite, „prietenoase” și este oferit de inulina din rădăcina de cicoare și tuberculii de  topinambur

Laxativ cu fibre este eficient ca unic tratament în sindromul de colon iritabil cu predominanța constipației, respectiv constipație cronică:În 5-6 zile s-a instalat efectul laxativ.În 8-9 zile s-a normalizat tranzitul intestinal la 74,07% dintre persoane.Sigur pentru administrarea pe termen lung.Nu crează dependență.Gust placut, ușor de administat.Dozare ușoară: un plic pentru o utilizare.100%  natural

Ingrediente:tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 20%, seminţe de Psyllium (Plantaginis ovatae semen) 20%, Saccharomyces boulardii (10 miliarde celule/plic) 10%, rădăcină de cicoare (Cichorii radix) 10%, flori de soc (Sambuci flos) 10%, fructe de soc (Sambuci fructus) 10%, rădăcină de nalbă mare (Althaeae radix) 5%, rădăcină lemn dulce (Liquiritiae radix) 5%, rădăcină de păpădie (Taraxaci radix) 5%, rădăcină de brusture (Bardanae radix) 5%.

MOD DE UTILIZARE:Un plic pe zi, de preferință seara. Se ia cu iaurt sau cu 200 ml apă, înainte de masă.Produsul se administrează zilnic până la normalizarea tranzitului intestinal.

ATENŢIONĂRI:Nu se recomandă în caz de hemoragii oculte, ocluzie intestinalală, copii sub 3 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul acestuia.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Luați produsul la un interval de minimum 2 ore față de administrarea medicamentelor, deoarece poate reduce absorbţia intestinală a acestora.Produsul se poate asocia cu ceai Laxativ-D50/D76, sau ceai Tranzit rapid-D152.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Din nefericire, produsul D155 comandat nu îl mai pot folosi, deoarece îmi produce creșterea tensiunii arteriale și o stare de amețeală. Poate că pentru alți pacienți este util. Mulțumesc pentru interes.
scrisa de Corneliu / 12.10.2022 16:45

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Turmeric pudra eco
125gr RAWLI

11.85 lei
Tinctura de propolis
30ml PLANTEXTRAKT

22.38 lei
Complex laxativ cu fibre- D155 de la FARES are un gramaj de 15pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 50.06 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Complex laxativ cu fibre- D155 15pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.