Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde 250ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 250 ml
Pret vechi: 32.57 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
29.96 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Celulita este, adesea, considerata a fi „dusmanul numarul unu al frumusetii feminine“. Un factor important care determina formarea celulitei este microcirculatia sanguina slaba, aparand astfel unele transformari degenerative la nivelul fibrelor de colagen care isi pierd elasticitatea si nu mai permit tesutului gras sa-si pastreze uniformitatea.

Deficienta oxigenarii celulare impiedica, de asemenea, eliminarea produsilor toxici care se acumuleaza local si determina cresterea in volum a celulei. Pielea este fortata sa se intinda si astfel apare inesteticul aspect de „coaja de portocala“. Folosirea unor procedee de stimulare a microcirculatiei locale va ameliora aceste probleme si va preveni agravarea lor.

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde ofera o solutie naturala, eficienta pentru ameliorarea si eliminarea efectului de „coaja de portocala“ si ajuta la reducerea grosimii stratului adipos.

Continutului de: ardei iute, guarana, cofeina din cafea verde, ceai verde, teina, iedera are efect de incalzire, imbunatatind circulatia sangvina, tonifica venele, diminueaza nodozitatile. Cofeina din cafeaua verde creste consumul energetic favorizand arderea grasimilor, care impreuna cu iedera, redau supletea si normalizeaza metabolismul pielii. Guarana din compozitie, are ca efecte: drenarea toxinelor din tesuturi, eliminarea excesului de apa, activarea metabolismului celular.

Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde, contine un complex de 98% substante naturale cu rol puternic de ardere a grasimilor, pielea devine neteda si ferma, capata contur si elimina depunerile inestetice cu aspect de valuri.

Primele rezultate apar dupa cca. 21 de zile. Pentru obtinerea efectelor maxime, aplicarea se va realiza timp de 60 de zile.

Mod de administrare:
Masajul se realizeaza cu miscari ferme, de netezire, frictiune, framantat si tamponat. Este foarte bine, de asemenea, sa se recurga si la o alimentatie cat mai sanatoasa, naturala pentru sporirea efectelor masajului realizat.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ardei iute
Guarana
Cafea verde
Ceai verde
Iedera

Alte produse similare

Lyber crema pentru… VIVA NATURA
Lyber crema pentru…
VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica… VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica…
VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica… VIVA NATURA
Crema lyber antireumatica…
VIVA NATURA
Crema de ardei… STEAUA DIVINA
Crema de ardei…
STEAUA DIVINA
Ceai pentru silueta… FARES
Ceai pentru silueta…
FARES
Cayenne ( ardei… SOLARAY
Cayenne ( ardei…
SOLARAY
Circulation blend… SOLARAY
Circulation blend…
SOLARAY
Digestion blend… SOLARAY
Digestion blend…
SOLARAY
Kidney blend sp-6 SOLARAY
Kidney blend sp-6
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Ulei de argan presat la rece cu pompita
50ml HERBALSANA

36.14 lei
Pferdebalsam cu chili (ardei iute)
500ml BOTANIS

28.85 lei
Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde de la VIVA NATURA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.57 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine ardei iuteguarana, cafea verde, ceai verde, iedera, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema anticelulitica cu guarana si ceai verde 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ardei iute:

Nu am gasit vreun articol relevant.