Crema contur ochi cu extract din melc 30ml HERBAGEN

Producator: GENMAR COSMETICS
Brand: HERBAGEN
Forma prezentare: crema, 30 ml
Pret vechi: 64.05 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
60.21 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema contur ochi cu extract din melc HERBAGEN contine Polyhelixan un puternic ingredient natural si ecologic, obtinut din secretia melcului de gradina Helix Aspersa. Compozitia Polyhelixanului este extrem de complexa: alantoina, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastina. Acest ingredient este folosit cu rezultate remarcabile la refacerea tesuturilor deformate din jurul ochilor, ce pot apare sub forma de riduri si cearcane. Crema contur ochi Herbagen contine 95% substante valoroase de origine naturala, polyhelixan, uleiuri de argan, avocado, samburi de strugure, ricin, masline, jojoba. Compozitia fluida si fina a cremei este adaptata zonei fragile din jurul ochilor.

Aplicata zilnic in jurul ochilor contribuie la: stergerea ridurilor fine si diminuarea ridurilor pronuntate de expresie, redefinind conturul ochilor, hidratarea si cresterea elasticitatii pielii prin stimularea secretiei de colagen si elastina, regenerarea tesuturilor, estomparea cearcanelor, cresterea luminozitatii pielii, intarzierea semnelor de imbatranire, protejarea pielii impotriva radicalilor liberi cauzati de poluare.

Mod de utilizare: Crema se aplica de doua ori pe zi, pe pielea curata, prin masare usoara urmarind conturul ochilor. Pentru indepartarea impuritatilor se recomanda laptele demachiant cu extract melc, sau sapunul facial cu albastrele Herbagen.

Cantitate: flacon 30ml

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Extract din melc
Argan
Avocado
Strugure
Ricin
Maslin
Jojoba

Alte produse similare

Lapte demachiant… HERBAGEN
Lapte demachiant…
HERBAGEN
Crema cu extract… HERBAGEN
Crema cu extract…
HERBAGEN
Crema de zi cu… HERBAGEN
Crema de zi cu…
HERBAGEN
Ser reparator cu… HERBAGEN
Ser reparator cu…
HERBAGEN
Gel cu extract… HERBAGEN
Gel cu extract…
HERBAGEN
Crema balsam antirid… HERBAGEN
Crema balsam antirid…
HERBAGEN
Crema fluida de… HERBAGEN
Crema fluida de…
HERBAGEN
Crema antirid si… HERBAGEN
Crema antirid si…
HERBAGEN
Crema intensiva… HERBAGEN
Crema intensiva…
HERBAGEN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Colagen 400mg
60cps NUTRIFIC

33.00 lei
Crema contur ochi cu extract din melc de la HERBAGEN are un gramaj de 30ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 64.05 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ochi si contine extract din melcargan, avocado, strugure, ricin, maslin, jojoba, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema contur ochi cu extract din melc 30ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGEN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre extract din melc:

Nu am gasit vreun articol relevant.