Crema cu camfor 50ml LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 19.25 lei
Pret remediu.ro:
16.74 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema cu camfor si rasina de conifere este un produs dermato-cosmetic, cu actiune antiinflamatoroare, antioxidanta, bacteriostatica, antireumatica, reconfortanta, antipruriginoasa, usor analgezica recomandat ca ADJUVANT in afectiuni reumatismale, dureri musculare, guta, nevralgii,lombago,spasme,intretinerea si ingrijirea tegumentelor.

Ingrediente: Camfor (Camphora), extract hidroalcoolic de ardei iute (Capsicii fructus), extract uleios din rasina de conifere, ulei esential de lavanda (Lavandula officinalis), glicerina (Glycerolum), ceara de albine (Cera flava), vaselina alba, lanette N, apa pi, lanolina (Adeps lanae).

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Camforul are actiune antiseptica, antipruriginoasa, antiinflamatoare, analgezica, antireumatismala utilizat in reumatism cronic, dureri reumatismale si musculare, abcese plagi, nevralgii.
Extract hidroalcoolic de ardei iute are actiune antiseptica, rubefianta, revulsiva, spasmolitica, cartninativa, diaforetica utilizat extern in insuficienta circulatorie periferica, in combaterea durerilor reumatice, nevralgice, lumbago, spasmelor musculare.
Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta utilizat in prodse dermato-cosmetice destinate intretinerii tegumentelor sanatoase si ingrijirii celor afectate, precum si in afectiuni cutanate, entorse si luxatii, hemoroizi, reumatism, dureri musculare.
Ulei esential de lavanda are actiune antispasmodica, calmanta, sedativa, decontractanta musculara, antiinflamatoare, antialgica, antiinfectioasa, tonica, cicatrizanta, utilizat in insomnii, angoasa, dermatoze infectioase, alergii, plagi, arsuri, escare, ulcer varices, prurit. Uleiul esential de levantica nu este dermocaustic, putand fi aplicat nediluat pe pielea afectata sau in locuri dureroase.
Glicerina are proprietati lubrifiante.
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.
Vaselina aiba Produsul se foloseste ca baza pentru unguente si creme, iar caracteristicile fizico-chimice trebuie sa corespunda celor din FR ed. a X-a.
Lanette N este un emulgator anionic, care se foloseste la prepararea cremelor si lotiunilor cosmetice.
Lanolina este un produs gras. natural, extras din lana de oaie si purificat.

Componente: Produsul este constituit din 95% esteri ai acizilor grasi cu alcooli alifatici superiori, alcooli steroidici, si tri-terpenici, precum si din cantitati mici de acizi grasi si alcooli neesterificati. Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos al pielii unde impiedica pierderile excesive de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizanta, reconfortanta, antiprurignoasa, usor analgezica,ce poate fi utilizat ca ADJUVANT in afectiuni reumatismale, dureri musculare, nevralgii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Camfor
Ardei iute
Rasina de conifere
Lavanda
Glicerina
Ceara de albine
Vaselina
Lanolina

Alte produse similare

Lotiune camforata… LAUR MED
Lotiune camforata…
LAUR MED
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Biomobil cu ardei… FARES
Biomobil cu ardei…
FARES
Demachiant purificator… FAVISAN
Demachiant purificator…
FAVISAN
Alcool camforat… FAVISAN
Alcool camforat…
FAVISAN
Faviartrosan l027 FAVISAN
Faviartrosan l027
FAVISAN
Favibalsam ulei… FAVISAN
Favibalsam ulei…
FAVISAN
Artroforte COSMOPHARM
Artroforte
COSMOPHARM
Spray rheuma flex PRO NATURA
Spray rheuma flex
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Crema cu arnica
50ml LAUR MED

16.74 lei
Crema cu camfor de la LAUR MED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.74 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine camforardei iute, rasina de conifere, lavanda, glicerina, ceara de albine, vaselina, lanolina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu camfor 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LAUR MED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.