Crema cu ulei de catina 50ml SANTADERM

Producator: VIVA PHARMA
Brand: SANTADERM
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 8.21 lei
Pret remediu.ro:
7.14 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Compozitie:
Apa, cetearil alcool si sulfat de cetearil de sodiu, alcool cetearil, izopropil miristat, propilen glicol, Ceteareth - 20, trietanolamina, imidazolidinil uree, ulei Olea europea, metilparaben, propilparaben, Hippophae rhamnoides ulei de fructe si indicum Sesamum ulei din seminte si BHT & palmitat de ascorbil, parfum.

Actiune:
Uleiul de Catina
este un produs natural care este utilizat pentru ameliorarea diverselor afectiuni ale pielii si mucoaselor.Prin continutul sau in acizi grasi omega 7, protejeaza, hraneste, pastreaza vitalitatea pielii si are un puternic efect antioxidant.Actiunea de hidratare a acestui ulei se datoreaza prezentei in compozitia sa a acidului linoleic (aproximativ 40% din substantele grase totale). Activitatea antioxidanta a uleiului de susan este data, in principal de cele doua principii active : sesamin si sesamolin, doi antioxidanti naturali ce contribuie le incetinirea procesului de imbatranire prematura a pielii si au rol foto-protector. Combinand uleiul de Catina cu uleiul de Susan si de masline, se obtine un amestec ce este recomandat pentru toate tipurile de piele, restabilind echilibrul hidrolipidic al tegumentelor. Este bogat in vitamine si acizi grasi nesaturati si poate ajuta la refacerea vitalitatii pielii in mod natural. Este o crema hidratanta pentru ingrijirea zilnica a fetei, mainilor si a corpului, care regenereaza tesutul epidermic, echilibreaza metabolismul, mentine aspectul tanar al pielii. De asemenea, calmeaza arsurile solare.
- Reface elasticitatea pielii.
- Are un puternic efect antioxidant.
- Restabileste echilibrul hidrolipidic al tegumentelor.
- Hidratanta si emolienta.
- Rol foto-protector.

Utilizare:
Se aplica, de doua ori pe zi, o cantitate suficienta de produs pe piele, in strat subtire si se maseaza usor, pana la absorbtia completa.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Maslin
Catina
Susan

Alte produse similare

Gel cu extract… SANTADERM
Gel cu extract…
SANTADERM
Crema cu extract… SANTADERM
Crema cu extract…
SANTADERM
Crema cu propolis SANTADERM
Crema cu propolis
SANTADERM
Emulsie cu d-panthenol SANTADERM
Emulsie cu d-panthenol
SANTADERM
Gel pentru bataturi SANTADERM
Gel pentru bataturi
SANTADERM
Crema cu d-panthenol SANTADERM
Crema cu d-panthenol
SANTADERM
Crema cu uree 15% SANTADERM
Crema cu uree 15%
SANTADERM
Crema cu vitaminele… SANTADERM
Crema cu vitaminele…
SANTADERM
Unguent cu sulf… SANTADERM
Unguent cu sulf…
SANTADERM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gel cu extract de arnica
50ml SANTADERM

17.13 lei
Crema cu uree 15%
50ml SANTADERM

17.56 lei
Crema cu ulei de catina de la SANTADERM are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 7.14 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine apamaslin, catina, susan, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu ulei de catina 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANTADERM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.