Crema cu uree 15% 50ml ROMBALSAM

Producator: HIPOCRATE 2000
Brand: ROMBALSAM
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 25 lei
Pret remediu.ro:
21.74 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Hidrateaza, inmoaie si hraneste tegumentele uscate, favorizeaza retentia apei la nivelul pielii si ajuta la detasarea scuamelor iritante si inestetice.
Diverse studii clinice au dovedit ca urea are extraordinare proprietati antifungice si antibacteriene, care favorizeaza vindecarea rapida a pielii crapate, eczemelor, iritatiilor, psoriazisului, arsurilor si a altor afectiuni ale pielii. In plus, urea ajuta la vindecarea unor rani grave si a arsurilor, fara sa lase cicatrici.
Alte studii au demonstrat extraorinarele proprietati antibacteriene si antiseptice – fundamentale in prevenirea infectiilor pielii. Mai mult decat atat, urea are efect antipruritic, cu efect rapid asupra diverselor mancarimi.
In studii independente, gradul de hidratare al pielii a fost masurat dupa folosirea unor creme cu 10% si 20% uree, ceea ce a dus la o crestere a hidratarii cu 97.8%.

Ingrediente:
Aqua, urea, glycerin, cetearyl alcohol (and) sodium cetearyl sulfate, cetearyl alcohol, lanolin, isopropyl mirystate, olea europaea (olive) oil, achillea millefolium, methylparaben, propylparaben, imidazolidinyl urea, ceteareth-20, parfum.

Rombalsam Crema cu uree 15% combina o baza emolienta si hranitoare, bogata in polifenoli, cu componente recunoscute ca avand puternice efecte antioxidante, impotriva imbatranirii, in special la nivelul pielii.

Extractul de Iedera stimuleaza circulatia si permite drenarea tesutului, ceea ce reduce inflamatia locala, exercita un efect de scadere a sensibilitatii tesutului si creste rezistenta capilarelor.

Uleiul de masline are un efect antiseptic si astringent asupra pielii, fiind in mod traditional utilizat ca cicatrizant.

Acidul oleanolic stimuleaza componentele tesutului conjunctiv, sustinand starea de sanatate a pielii. Uleiul de masline are un efect pozitiv asupra fibroblastelor, ceea ce inseamna o piele sanatoasa, si excelente efecte antioxidante genoprotective. In plus, prezinta efecte antivirale si antimicrobiene impotriva ciupercilor si bacteriilor.

Impreuna cu aceste ingrediente active, urea, pe langa efectul de hidratare, ajuta la indepartarea pielii descuamate si incetineste cresterea excesiva a stratului cornos, mentinand epiderma in limitele ei normale.

Actiune:
- Crema hidratanta cu efect epitelizant si emolient.
- Cicatrizanta si antiinflamatoare.
- Ajuta la indepartarea scuamelor si a pielii batatorite.

Utilizare:
Se aplica extern prin masarea usoara a epidermei, ori de cate ori este necesar. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de piele uscata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Glycerin
Lanolina
Maslin
Coada soricelului
Urea

Alte produse similare

Crema cu uree 30% ROMBALSAM
Crema cu uree 30%
ROMBALSAM
Florasone eczema… BOERICKE & TAFEL
Florasone eczema…
BOERICKE & TAFEL
Calendula spray LIFE - FLO
Calendula spray
LIFE - FLO
Virginia celusal… FAVISAN
Virginia celusal…
FAVISAN
Crema de masaj… PRO NATURA
Crema de masaj…
PRO NATURA
Crema de masaj… PRO NATURA
Crema de masaj…
PRO NATURA
Crema de masaj… PRO NATURA
Crema de masaj…
PRO NATURA
Baby dental care PRO NATURA
Baby dental care
PRO NATURA
Masca ultranutritiva… COMPLEX APICOL
Masca ultranutritiva…
COMPLEX APICOL

Parerile clientilor

nu am folosit inca crema dar faptul ca sunt foarte multumita de crema cu uree 30% , mai mult ca sigur ca si aceasta va fi conform asteptarilor.
scrisa de fvcatalina / 27.02.2014 21:08

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cu vitaminele a + e
50ml ROMBALSAM

18.60 lei
Gel stimuven plus
60ml ALIPHIA

17.74 lei
Crema cu uree 15% de la ROMBALSAM are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.74 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine glycerinlanolina, maslin, coada soricelului, urea, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu uree 15% 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ROMBALSAM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre glycerin:

Nu am gasit vreun articol relevant.