Crema de tuia 75ml DACODERM

Producator: DACIA PLANT
Brand: DACODERM
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret magazine: 22.22 lei
Pret remediu.ro:
19.32 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Te confrunti cu o piele si tegumente care prezinta tendinte catre infectii, ulceratii, eczeme infectioase sau ciuperci parazite?
Ofera-i pielii tale un remediu eficient cu peste 92% ingrediente naturale ce contine extract din frunze tinere ale arborelui Thuja occidentalis, in care se gasesc uleiuri volatile cu proprietati terapeutice extraordinare - un tonic bun pentru piele, antibacterian, balsamic si cicatrizant.
De ce alegi Dacoderm? Pentru ca se bazeaza pe efectele plantelor medicinale romanesti, pline de vigoare si sanatate, sunt eficiente si atent studiate stiintific:
- fara parfum de sinteza
- fara coloranti artificiali
- fara parabeni
- concentratie mare de ingredient activ - 15%
- fara teste pe animale

Efecte

Creeaza o bariera pe suprafata pielii si a mucoaselor (genitale, anale) care nu permite contaminarea cu bacterii, ciuperci, fungi, virusuri.
- tonic pentru piele
- antimicrobian
- antifungic
- antibacterian
Ingrediente

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Thuja occidentalis extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Glycerin, Chlorphenesin.
Mod de utilizare

Se aplica local, de 2-3 ori pe zi.
Precautii

Alergie la oricare dintre componentele produsului. Se testeaza aplicand pe piele o cantitate mica de crema. in cazul copiilor sub 3 ani, se aplica doar cu recomandarea medicului. Evitati contactul cu ochii.
Recomandari

Piele si/sau tegumente care prezinta: - tendinte catre infectii - ulceratii - eczeme infectioase - ciuperci parazite

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
 Argentum + super concentrat 35ppm
480ml ARGENTUM +

52.31 lei
Tinctura de tuia - thuja occidentalis tm
30ml PLANTEXTRAKT

26.86 lei
Crema de tuia de la DACODERM are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.32 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Remedii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema de tuia 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DACODERM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.