Crema pentru picioare obosite 75ml DACODERM

Producator: DACIA PLANT
Brand: DACODERM
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret magazine: 21.97 lei
Pret remediu.ro:
19.10 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Din cauza statului prelungit in picioare, lucrului indelungat la birou, mersului pe tocuri sau a temperaturilor ridicate in timpul verii, picioarele devin obosite si grele.
Crema Dacoderm are o textura lejera, non-grasa si contine peste 92% ingrediente naturale active. Extractul de camfor si ardei iute din compozitie confera relaxare picioarelor obosite, stimuleaza circulatia venoasa, alunga durerea, iar pielea ramane hidratata.
De ce alegi Dacoderm? Pentru ca se bazeaza pe efectele plantelor medicinale romanesti, pline de vigoare si sanatate, sunt eficiente si atent studiate stiintific:
- fara parfum de sinteza
- fara coloranti artificiali
- fara parabeni
- concentratie mare de ingredient activ
- fara teste pe animale

Efecte

- confera o senzatie de prospetime,vrelaxare si usurare a picioarelor obosite;
- energizeaza picioarele, oferind o senzatie de confort si hidratare;
- detensioneaza musculatura si articulatiile blocate sau rigide;
- stimuleaza circulatia venoasa;
- incalzitor;
- activeaza circulatia periferica.

Ingrediente

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Cinnamomum camphora oil, Capsicum annuum extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Glycerin, Chlorphenesin.

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea piciorului curatata in prealabil, de 2-4 ori pe zi, prin masaj usor pana la patrunderea completa in piele.

Precautii

Alergie la oricare dintre componentele produsului. Se testeaza aplicand pe piele o cantitate mica de crema. Nu aplicati crema pe rani deschise. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Evitati contactul cu ochii.

Recomandari

Picioare obosite si grele (din cauza statului prelungit in picioare, lucrului indelungat la birou, mersului pe tocuri sau a temperaturilor ridicate din timpul verii).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

 Argentum + super concentrat 35ppm
480ml ARGENTUM +

52.31 lei
Crema pentru picioare obosite de la DACODERM are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.10 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Vene si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema pentru picioare obosite 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DACODERM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.