Crema solida comag supozitoare 1.5 gr 10buc CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 26.63 lei
Pret remediu.ro:
23.16 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Comag Plant supozitoare 1.5 g blistere

Ingrediente: Extract hidroalcoolic si uleios de: tuia, sunatoare, coaja de stejar, galbenele, iarba mare, gentiana, ulei esential de: coriandru, maghiran, salvie, extract uleios de rasina de conifere, tinctura de propolis, pastura, laptisor de matca, ulei de masline si ricin, ceara de albine, ulei vegetal hidrogenat.

Utilizari: ca adjuvant in tratamentul naturist bolii hemoroidale, fisuri anale, pruritul anal, cancer de colon, afectiuni genitale (anexista, chisturi ovariene, uter fibromatos), dureri lombare.

Mod de utilizare:

La barbati: aplicatii locale (intrarectal) 1 supozitor de 2-3 ori pe zi timp de 20 zile pe luna, 3 luni consecutiv - curativ - in caz de crize hemoroidale de 3 ori pe zi.

La femei: aplicatii locale (intrarectal) 1 dupozitor de 2-3 ori pe zi - incepand cu ziua a treia a ciclului menstrual timp de 20 zile pe luna, timp de 3-4 luni consecutiv - intravaginal - supozitoarele se vor utiliza numai cu acordul medicului sau farmacistului.

A se pastra la loc racoros 4-15 °C. A nu se lasa la indemana copiilor. A se citi cu atentie prospectul.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colonsan fem cu 7 plante bo061
22.80gr FAVISAN

24.48 lei
Worm end, inamicul parazitilor
100ml AYURMED

45.21 lei
Crema solida comag supozitoare 1.5 gr de la CONIMED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.16 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Colon (intestin gros) si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema solida comag supozitoare 1.5 gr 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.