Curaj bratara din cristale 1buc REMEDIU

Producator: REMEDIU
Brand: REMEDIU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 67.85 lei
Pret remediu.ro:
59.00 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cum ar fi să porți zi de zi o doză de curaj, înveșmântată în nuanțe contrastante, sub forma unei brățări simple și delicate de care-ți vei dori să nu te mai desparți nicicând?

”Curajul înseamnă să te avânţi în necunoscut în ciuda tuturor temerilor. Curajul nu înseamnă lipsa de teamă. Lipsa de teamă apare pe măsură ce eşti din ce în ce mai curajos. Lipsa de teamă înseamnă experienţa supremă a curajului.” (Osho)

Curajul este călăuza și aliatul omului în drumul său prin viață. Este o dovadă de echilibru lăuntric ce vine să completeze perfect pacea și armonia interioară. A avea curaj înseamnă a acționa conștient, a fi prezent aici și acum în propria viață, a lua decizii inspirate, a privi lucrurile drept în față cu detașare și transparență întru beneficiul personal și al celor dragi. Când intensitatea curajului este la limite inferioare, lucrurile nu sunt pierdute, căci și aici, în plan mental, forța mistică și energia benefică a cristalelor joacă un rol major.

Zoisitul cu rubin sau anyolitul  - cum mai este cunoscut, turmalina multicoloră și cea neagră și-au unit forțele pozitive într-o brățară deosebită, creată anume pentru a insufla curaj, determinare, hotărâre și stăpânire de sine celui care alege să o poarte. Ușor de accesorizat cu alte podoabe, dar și cu diverse ținute, fie că e vorba de ținute office, fie de cele de ocazie, acest tip de brățară este o veritabilă amuletă, un portal în permanență deschis către cele mai bune energii.

Se spune că turmalina, cu rolul său purificator, formează un scut protector în jurul trupului, că ajută la o înțelegere mai profundă  a propriei persoane, eliminând blocajele mentale și îndemnând la acțiune prin instalarea unei atitudini obiective, dictată de o gândire rațională. Alături de ea, zoisitul cu rubin, înlătură letargia și instaurează energia, sporește capacitatea de concentrare și reduce stresul. Iată o combinație îndrăzneață pentru cei care își doresc o viață în care curajul să-și facă simțită prezența.

Cristaloterapia reprezintă o terapie alternativă care se bazează pe proprietățile energetice ale cristalelor. Folosite corespunzător, cristalele acționează acționează într-o manieră pozitivă în plan energetic și spiritual, având rolul de a amplifica intenția persoanei care le poartă. Curățarea sau purificarea cristalelor se realizează sub jet de apă rece sau prin expunerea la lumina soarelui/lumina lunii. Potrivit principiilor care guvernează această străveche terapie complementară, purtarea în permanență a cristalelor, sub formă de bijuterii sau drept amuletă, conștientizarea beneficiilor acestora, precum și setarea unor intenții precise, aduc o stare de bine atât pe plan fizic, cât și pe plan mental și spiritual.

CERTIFICAT DE GARANȚIE
În calitate de distribuitor, BIONATIV SRL declară prin prezentul certificat de calitate că produsul achiziționat de dumneavoastră nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului și este realizat în conformitate cu normele UE în vigoare. Pietrele semiprețioase folosite în componența produsului sunt naturale, denumirile lor regăsindu-se pe pagina online a produsului.

ATENȚIONĂRI
Folosirea cristalelor NU înlocuiește tratamentul prescris de  medic. În cazul în care suferiți de anumite afecțiuni, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră! Pentru că rezultatele utilizării produselor de bază de pietre semiprețioase/cristale pot varia de la o persoană la alta, informațiile prezentate aici și/sau pe site nu constituie recomandări ferme sau garanții precise ale rezultatelor pe care le veți obține.

curaj bratara cristale

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Plamani bratara din cristale
1gr REMEDIU

59.00 lei
Curaj bratara din cristale de la REMEDIU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 59.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cristaloterapie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Curaj bratara din cristale 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.