D-ribose powder 150gr SOLGAR

Producator: ISO PLUS NATURAL PRODUCTS
Brand: SOLGAR
Forma prezentare: pulbere, 150 gr
Pret vechi: 507.84 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
477.37 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
50 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

D-riboza este o componenta esentiala a nucleotidelor RNA si DNA, cat si un factor important in procesul de productie al energiei. Un nivel corespunzator de riboza la nivel celular este necesar pentru producerea eficienta de ATP (adenozin trifosfat). Studiile au demonstrat faptul ca D-riboza are efecte benefice in functionarea muschilor cardiaci si a sistemului muscular, facilitand producerea de energie in tot cuprinsul organismului. Poate fi combinata cu carnitina si CoQ-10.
Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, intre una (1) si trei (3) lingurte pe zi, dizolvate in 250 ml apa, preferabil in timpul mesei.

Fiecare lingurta (aprox. 2,2 g) asigura:
D-riboza 2.2

Aleg SOLGAR deoarece:

  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!
  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale
  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic
  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie
  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie
  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor
  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

D-riboza150.00g

Alte produse similare

D-ribose ZENYTH
D-ribose
ZENYTH
Hepatothione FORMULA K
Hepatothione
FORMULA K

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
D-ribose powder de la SOLGAR are un gramaj de 150gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 507.84 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Energie si anduranta si contine d-riboza. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre D-ribose powder 150gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SOLGAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre d-riboza:

Nu am gasit vreun articol relevant.