Daitab, hipoglicemiant natural 120tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 120 buc
Pret vechi: 78.30 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
72.82 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Suplimentul alimentar DAITAB tablete este un produs natural din plante medicinale ayurvedice care sustin mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange prin reglarea secretiei de insulina la nivelul pancreasului, sustine utilizarea periferica a glucozei, inhibarea absorbtiei glucozei din intestin, reducerea poftei si a dependentei de dulce. Sustine functionarea normala a metabolismului lipidic si proteic care pot fi dereglate in cazul diabetului. Substantele bioactive din DAITAB au un rol important in prevenirea complicatiilor cronice cauzate de hiperglicemie care se manifesta la nivelul sistemului nervos, al rinichilor, vaselor de sange sau al ochilor. Antioxidantii din extractele din plante, neutralizeaza radicalii liberi, sustin imunitatea si respiratia celulara, intarzie procesele degenerative si evolutia unor boli cronice datorate stresului oxidativ.

DAITAB contribuie la:

  • sustinerea proceselor implicate in mentinerea glucozei sanguine in limite normale;
  • ajuta la prevenirea apartiei complicatiilor cronice ale diabetului;
  • mentinerea unui metabolism lipidic si proteic normal;
  • protectia organismului de stresul oxidativ care este implicat in procese degenerative si unele boli cronice.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti:
cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa sau la 1 ora dupa masa.

Utilizarea este de minim 30 de zile si se poate prelungi pana la 6 luni.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. În timpul curei trebuie monitorizata cu strictete glicemia. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte adverse la doza si modul de utilizare recomandate. Produsul nu contine substante cu potential alergenic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra in ambalajul original la temperatura camerei si a se feri de lumina si caldura.

Ingrediente:

  • Azadirachta indica (Neem), frunze (10:1) – 75mg;
  • Pterocarpus marsupium (Vijayasar), rasina (15:1) – 50mg;
  • Tinospora cordifolia (Guduchi), tulpina (10:1) – 50mg;
  • Syzygium cumini (Jamun), seminte (8:1) – 50mg;
  • Trigonella foenum-graecum (Schinduf), seminte (15:1) – 50mg;
  • Momordica charantia (Castravete-amar), fructe (10:1) – 50mg;
  • Enicostemma littorale (Chhota chirata), parti aeriene (10:1) – 50mg;
  • Curcuma longa (Turmeric), rizom (10:1) – 50mg;
  • Gymnema sylvestre (Gudmar), frunze (10:1) – 25mg;
  • Piper longum (Piper indonezian), fructe (3:1) – 20mg;
  • Yashad bhasm (Zinc organic), furnizeaza cca. 7 mg Zn/70%DZR – 10mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia, excipient)(10:1) – 20mg.

Plante:

  • Momordica charantia (Castravetele amar) – mentine nivelul normal al glicemiei sanguine in special la persoanele cu diabet zaharat (tip I si II) prin intermediul polipeptidei-p care stimuleaza celulele β-pancreatice asigurand cresterea secretiei de insulina proprie. Ajuta la mentinerea, in sange, a nivelului normal al trigliceridelor, colesterolului si raportului LDH/LDL. Prin mentinerea la nivel normal a lipidelor si glicemiei sanguine, sunt prevenite complicatiile cronice ale diabetului.
  • Syzygium cumini (Jamun) – stimuleaza regenerarea celulelor pancreatice implicate in producerea de insulina si controleaza transformarea polizaharidelor in glucoza.
  • Azadirachta indica (Neem) – frunzele contin (nimbidin) o substanta cu proprietatea de a reduce nivelul glucozei serice prin cresterea utilizarii periferice a glucozei. Creste utilizarea glucozei sau depunerea sub forma de glicogen la nivelul ficatului, muschilor sau inimii. Reduce lipidele totale care sunt dereglate in caz de diabet asigurand protectie cardiovasculara (stopeaza aterogeneza).
  • Pterocarpus marsupium (Vijayasar) – rasina reduce absorbtia glucozei din tubul digestiv, creste utilizarea glucozei in celule si sustine refacerea celulelor β-pancreatice marind astfel secretia de insulina.
  • Tinospora cordifolia (Guduchi) – are proprietati hepatoprotectoare, normalizeaza valoarea enzimelor hepatice si a bilirubinei serice. Creste capacitatea de autoaparare a organismului la infectii. Regenereaza celulele β-pancreatice si sustine reglarea glicemiei serice.
  • Trigonella foenum-graecum (Schinduf) – reduce rezistenta periferica la insulina si stimuleaza secretia de insulina.
  • Gymnema sylvestre (Gudmar) – creste secretia de insulina, creste capacitatea celulelor de a utiliza glucoza, determina inhibarea absorbtiei glucozei din intestin. Reduce pofta si dependenta de dulce, reduce nivelul seric al colesterolului si trigliceridelor. Este diuretic si laxativ usor.
  • Enicostemma littorale (Chhota chirata) – sustine secretia de insulina la nivelul pancreasului (diabet tip II) si nivelul normal al colestrolului si trigliceridelor in sange, prevenind apartia complicatiilor diabetului.
  • Piper longum (Piper indonezian) – contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv si favorizeaza tranzitul intestinal. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la condtiile stresante ale mediului.
  • Curcuma longa (Turmeric) – sustine reglarea nivelului colesterolului, trigliceridelor sanguine care sunt crescute in caz de diabet. Mentine nivelul glicemiei serice prin cresterea nivelului de insulina (stimularea celulelor β-pancreatice) si scaderea rezistentei periferice la insulina.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Neem75.00mg
Pterocarpus marsupium50.00mg
Guduchi50.00mg
Cuisoare50.00mg
Schinduf50.00mg
Castravete amar50.00mg
Enicostemma littorale50.00mg
Turmeric50.00mg
Gudmar25.00mg
Pippali20.00mg
Yashad bhasma10.00mg

Alte produse similare

Margusa, purificator… AYURMED
Margusa, purificator…
AYURMED
Sampon antimatreata AYURMED
Sampon antimatreata
AYURMED
Margusa AYURMED
Margusa
AYURMED
Daitab AYURMED
Daitab
AYURMED
Fitodiabetin STEAUA DIVINA
Fitodiabetin
STEAUA DIVINA
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Neem PRO NATURA
Neem
PRO NATURA
Crema propolis… PRO NATURA
Crema propolis…
PRO NATURA
Pancreas stimulent INDIAN HERBAL
Pancreas stimulent
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

Un produs excelent
scrisa de Cristina / 25.12.2022 15:46

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Balsam gel puterea ursului
250ml HERBAMEDICUS

14.00 lei
Artrisalm, articulatii fara dureri
100tbl AYURMED

46.06 lei
Daitab, hipoglicemiant natural de la AYURMED are un gramaj de 120tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 78.30 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Digestie si contine neempterocarpus marsupium, guduchi, cuisoare, schinduf, castravete amar, enicostemma littorale, turmeric, gudmar, pippali, yashad bhasma, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Daitab, hipoglicemiant natural 120tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre neem:

Nu am gasit vreun articol relevant.