Demachiant bifazic pentru ochi si buze-apa micelara miraculumthermal 1buc MIRACULUM

Producator: MIRACULUM
Brand: MIRACULUM
Forma prezentare: lichid, 1 buc
Pret magazine: 36.95 lei
Pret remediu.ro:
32.13 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Demachiant micelar bifazic, a cărui formulă se bazează pe apă termală, conceput pentru îndepărtarea machiajului rezistent al ochilor.

Îndepărtează rapid machiajul fără a-ți agresa pielea sensibila a ochilor.

INGREDIENTE ACTIVE:

APĂ TERMALĂ / ACID HIALURONIC 4D / PROVITAMINA B5

• îndepărtează machiajul rezistent, curăță • toate tipurile de piele, inclusiv cele sensibile Demachiant micelar bifazic, a cărui formulă se bazează pe apă termală, conceput pentru îndepărtarea machiajului rezistent al ochilor. Îndepărtează rapid machiajul fără a-ți agresa pielea sensibila a ochilor.

Nu irită.  Nu lasă un film gras.  Protejează și întărește genele, previne căderea acestora. 97%

DIN CERCETĂRI CONFIRMĂ PROPRIETĂȚI DE CURĂȚARE EXCELENTE 99% CONFIRMĂ ÎNLĂTURAREA EFICIENTĂ A MACHIAJULUI REZISTENT INGREDIENTE ACTIVE: APĂ TERMALĂ / ACID HIALURONIC 4D / PROVITAMINA B5

CUM SE UTILIZEAZĂ:

-aplicați cu un tampon de bumbac pe pleoape și gene. -mutați ușor tamponul spre exteriorul genelor. -nu clătiți. -agitați bine înainte de folosire. Apele termale sunt ape cristaline de izvor îmbogățite cu minerale și oligoelemente unice, formate ca urmare a migrației de la straturile profunde ale pământului la suprafață. Avantajul apei termale este versatilitatea sa, are un efect excepțional dovedit științific asupra pielii. Include, printre altele magneziu ce stimuleaza reînnoirea epidermei, silciu contribuind la procesele de regenerare, sulf cu efect detoxifiant si zinc ce combate acțiunile radicalilor liberi. Întărește funcțiile de protecție ale pielii, hidratează, calmează iritațiile, reduce roșeața, previne radicalii liberi și reglează producția de sebum. 100% VEGE.

Nu a fost testat pe animale, fără ingrediente de origine animală. << APĂ TERMALĂ - REȚETĂ PENTRU PIELE SĂNĂTOSĂ! >>

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


50ml ONEDIA

6.29 lei

1buc REMEDIU

38.34 lei

30+10tbl DOPPEL HERZ

34.53 lei
Demachiant bifazic pentru ochi si buze-apa micelara miraculumthermal de la MIRACULUM are un gramaj de 1ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.13 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Demachiant bifazic pentru ochi si buze-apa micelara miraculumthermal 1ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MIRACULUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.