Deodorant deovis cu lamaie 75ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 75 ml
Pret magazine: 21.92 lei
Pret remediu.ro:
19.06 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Deodorant Deovis roll on lamaie - persistenta efectelor acestui deodorant este de 8-12 ore, in functie de persoana si de conditiile ambiante.

  • alaunul de potasiu se comercializeaza inclusiv ca ”deodorant cristal”. Consideram ca utilizarea ca atare in calitate de antiperspirant nu este cea mai buna formula, deoarece aplicarea sa sub forma pura, pe piele, poate fi usor iritanta pe termen lung, caci, in cele din urma, este un produs acid-astringent.
  • argintul si aurul coloidal au un rol regenerator, antioxidant si antibacterian. In compozitie este utilizat circa 40% argint coloidal de concentratie 15 ppm si 40% aur coloidal de 10 ppm.
  • alantoina si gelul de aloe, utilizate in compozitie maresc rezistenta pielii la iritatii. In plus, agentii de gelifiere sunt naturali, in preparare nefiind folosite geluri carbomerice, ci guma de xantan, o polizaharida produsa printr-un proces de fermentatie, utilizata (din pacate) si in alimentatie in mod curent.
  • parfumurile sunt utilizate in cantitati limitate, pentru a nu deveni iritante, datorita faptului ca sunt uleiuri volatile naturale. Aceasta face ca persistenta aromei sa fie redusa la ordinul minutelor, rezultatul fiind doar o buna dezodorizare, care poate fi completata cu parfumul preferat de catre fiecare.

Atentie! Desi alaunul, alantoina si gelul de aloe din compozitie faciliteaza inchiderea taieturilor pielii, recomandam a se utiliza cu precautie pe pielea proaspat rasa.

Contraindicatii: folosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente. A se folosi cu prudenta pe pielea proaspat rasa sau cu leziuni.

Compozitie / Prospect
Aqua, Argentum Metallicum, Aurum Metallicum, Potassium Alum, Xanthan Gum, Citrus Sinensis Oil.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Argint coloidal
Aur
Potasiu
Lamaie

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO
Crema hidratanta,… AQUANANO
Crema hidratanta,…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO
Elixir AQUANANO
Elixir
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Uri
Uri
60cpr SUBLIMA

34.21 lei
Deodorant deovis cu lamaie de la AQUANANO are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.06 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apaargint coloidal, aur, potasiu, lamaie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Deodorant deovis cu lamaie 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.