Detrical d3 2000ui 120cpr ZDROVIT

Producator: ZDROVIT
Brand: ZDROVIT
Forma prezentare: comprimate, 120 buc
Pret vechi: 73.46 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
69.79 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Proprietăți:
Vitamina D3 este supranumită și vitamina soarelui, întrucât organismul uman reușește să o sintetizeze în piele, la contactul acesteia cu razele solare.
O expunere zilnică de 10-15 minute este suficientă pentru sinteză, interval în care vitamina produsă sub efectul razelor solare poate acoperi până la 80% din necesarul zilnic. În scopul de a furniza organismului o doză suficient de mare de vitamina D, nu este nevoie de o expunere îndelungată la soare.
Câteva ore de stat la plajă în timpul vacanței de vară nu duc la creșterea cantității de vitamina D la nivelul pielii. În ciuda faptului că organismul nostru absoarbe vitamina D sub influența soarelui, resursele obținute în acest fel se epuizează rapid.
Studii recente au arătat că deficitul de vitamina D3 este corelat cu dezvoltarea anumitor boli și este văzut ca un factor de risc pentru apariția lor, respectiv boli autoimune, boli metabolice, boli cardiovasculare, hipertensiune, diabet de gradul I, II.
Deficitul de vitamina D crește, de asemenea, riscul afecțiunilor cu substrat autoimun, adică al acelor afecțiuni în care sistemul imunitar se întoarce împotriva celulelor corpului.
Mai mult, joacă un rol indispensabil în procesul de mineralizare al oaselor. Deficienţa vitaminei D limitează absorbţia calciului, chiar şi atunci când dieta noastră furnizează cantităţi suficiente din acest mineral.
Efectele carenței de vitamina D sunt periculoase pentru copiii mici (risc de rahitism), al căror sistem osos este în curs de dezvoltare, dar şi pentru persoanele vârstnice (risc de osteoporoză), care au peste 65 de ani şi a căror capacitate de absorbţie a calciului din tractul digestiv este scăzută, iar sinteza cutanată a vitaminei D este insuficientă.

Ingrediente:
1 comprimat de 320 mg conţine:
50 µg (2000 UI) vitamina D3 (1000 %*)

Mod de administrare:
1 comprimate pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Am cumpărat DETRICAL d3 2000 ,un produs care îl consum in fiecare an pt.imunitate și nu numai.Il recomand tuturor ,mai ales pers.in virsta
scrisa de Elena / 01.10.2021 04:12

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract din fructe de afin
30cps ROTTA NATURA

18.85 lei
Detrical d3 2000ui de la ZDROVIT are un gramaj de 120cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 73.46 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Vitamina D si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Detrical d3 2000ui 120cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ZDROVIT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.