Diabet bratara din cristale 1buc REMEDIU

Producator: REMEDIU
Brand: REMEDIU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 67.85 lei
Pret remediu.ro:
59.00 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Statisticile arată că 1 din 10 români suferă din pricina diabetului, una dintre cele mai serioase afecțiuni, cu urmări nefavorabile și complicații grave pentru organism. De asemenea, 3 din 10 români au prediabet. Este foarte importantă prevenția, dar dacă boala deja s-a instalat în corp, lucrurile trebuie gestionate cu grijă și în mai multe direcții: regim strict, mișcare zilnică, renunțarea la obiceiuri nesănătoase, medicație adecvată, terapii ajutătoare printre care și cea cu cristale se face remarcată și este din ce în ce mai utilizată.

Poartă, de preferat în fiecare zi, această simplă, dar foarte eficientă brățară lucrată din patru cristale cu beneficii uimitoare pentru întregul organism:

  • citrin (oferă protecție organismului și induce o stare de bine),
  • jad (susține sănătatea organelor care au rolul de a purifica sângele, crește imunitatea și reduce tensiunea din corp),
  • malachit (favorizează eliminarea toxinelor din organism),
  • smarald (i se mai spune și piatra iubirii împlinite, iar unul dintre rolurile sale este acela de a grăbi procesul de vindecare).

Brățara are rolul de a accelera recuperarea după boală și este utilă în procesul de meditație sau de exprimare a intenției care are ca scop ameliorarea stărilor diabetice (atenție: nu ține loc de tratament medicamentos sau regim alimentar!). Este un adjuvant ideal, care vizează atât o mai bună cunoaștere interioară, cât și susținerea stării de bine a corpului fizic.

Cristaloterapia reprezintă o terapie alternativă care se bazează pe proprietățile energetice ale cristalelor. Folosite corespunzător, cristalele acționează acționează într-o manieră pozitivă în plan energetic și spiritual, având rolul de a amplifica intenția persoanei care le poartă. Curățarea sau purificarea cristalelor se realizează sub jet de apă rece sau prin expunerea la lumina soarelui/lumina lunii. Potrivit principiilor care guvernează această străveche terapie complementară, purtarea în permanență a cristalelor, sub formă de bijuterii sau drept amuletă, conștientizarea beneficiilor acestora, precum și setarea unor intenții precise, aduc o stare de bine atât pe plan fizic, cât și pe plan mental și spiritual.

CERTIFICAT DE GARANȚIE
În calitate de distribuitor, BIONATIV SRL declară prin prezentul certificat de calitate că produsul achiziționat de dumneavoastră nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului și este realizat în conformitate cu normele UE în vigoare. Pietrele semiprețioase folosite în componența produsului sunt naturale, denumirile lor regăsindu-se pe pagina online a produsului.

ATENȚIONĂRI
Folosirea cristalelor NU înlocuiește tratamentul prescris de  medic. În cazul în care suferiți de anumite afecțiuni, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră! Pentru că rezultatele utilizării produselor de bază de pietre semiprețioase/cristale pot varia de la o persoană la alta, informațiile prezentate aici și/sau pe site nu constituie recomandări ferme sau garanții precise ale rezultatelor pe care le veți obține.

bratara cristale diabet

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Agaricus Blazei Murill 1000 mg
90cps PROVITA

83.16 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
 Argentum + super concentrat 35ppm
480ml ARGENTUM +

44.00 lei
Diabet bratara din cristale de la REMEDIU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 59.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Diabet si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Diabet bratara din cristale 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.