Digestie bratara din cristale 1buc REMEDIU

Producator: REMEDIU
Brand: REMEDIU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 67.85 lei
Pret remediu.ro:
59.00 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Adevăratul izvor al stării de bine se află în fiecare dintre noi, în modul în care acționăm în favoarea sănătății și bunăstării noastre, în ceea ce alegem să gândim, să simțim, să consumăm, să purtăm, să dăruim. Încă din cele mai vechi timpuri, cristaloterapia a reprezentat o terapie complementară cu importante beneficii dovedite în restabilirea stării de sănătate a întregului organism.

Astăzi, cristalele pot fi purtate cu ușurință în orice moment al zilei, în combinații diverse, mai ales sub formă de brățări simple. Însă, pe cât de simple sunt aceste combinații, pe atât de complexă le este utilitatea. Așa este și cazul brățării realizate din citrin, granat, agat indian și piatra soarelui, creată mai ales pentru a fi purtată de persoanele care au probleme la nivelul sistemului digestiv. Grupate armonios, proprietățile cristalelor care alcătuiesc această delicată brățară, deși aduc căldură și echilibru întregului organism, acționează îndeosebi în stimularea metabolismului, având rolul de a mări capacitatea digestivă.

Energia granatului și capacitatea sa de conectare cu momentul prezent se împletesc armonios cu spiritualitatea și vibrațiile înalte ale citrinului. Acestora li se alătură echilibrarea emoțiilor de care misteriosul granat verde este răspunzător, dar și mângâierea astrului diurn, oferită de Piatra Soarelui.

Frumusețea cristalelor este secondată de energia acestora și de echilibrul pe care-l instalează între corpul fizic și cel spiritual. Combinația dintre citrin, granat, agat indian și piatra soarelui este dovada clară că armonia vizuală în forma sa cea mai simplă se adresează corpului ca întreg, privit din punct de vedere holistic. 

Cristaloterapia reprezintă o terapie alternativă care se bazează pe proprietățile energetice ale cristalelor. Folosite corespunzător, cristalele acționează acționează într-o manieră pozitivă în plan energetic și spiritual, având rolul de a amplifica intenția persoanei care le poartă. Curățarea sau purificarea cristalelor se realizează sub jet de apă rece sau prin expunerea la lumina soarelui/lumina lunii. Potrivit principiilor care guvernează această străveche terapie complementară, purtarea în permanență a cristalelor, sub formă de bijuterii sau drept amuletă, conștientizarea beneficiilor acestora, precum și setarea unor intenții precise, aduc o stare de bine atât pe plan fizic, cât și pe plan mental și spiritual.

CERTIFICAT DE GARANȚIE
În calitate de distribuitor, BIONATIV SRL declară prin prezentul certificat de calitate că produsul achiziționat de dumneavoastră nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului și este realizat în conformitate cu normele UE în vigoare. Pietrele semiprețioase folosite în componența produsului sunt naturale, denumirile lor regăsindu-se pe pagina online a produsului.

ATENȚIONĂRI
Folosirea cristalelor NU înlocuiește tratamentul prescris de  medic. În cazul în care suferiți de anumite afecțiuni, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră! Pentru că rezultatele utilizării produselor de bază de pietre semiprețioase/cristale pot varia de la o persoană la alta, informațiile prezentate aici și/sau pe site nu constituie recomandări ferme sau garanții precise ale rezultatelor pe care le veți obține.

bratara cristale digestie

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Oboseala bratara din cristale
1gr REMEDIU

59.00 lei
Dragoste bratara din cristale
1gr REMEDIU

59.00 lei
Prietenie bratara din cristale
1gr REMEDIU

59.00 lei
Digestie bratara din cristale de la REMEDIU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 59.00 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cristaloterapie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Digestie bratara din cristale 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.