Distonoplant 60cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 43.24 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
40.21 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres

Ajută la menţinerea echilibrului psiho-emoţional.

Formulă elaborată de dr. Pavel Chirilă, Centrul Clinic „Naturalia”

 

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

-vinariţă (Asperulae herba) 132 mg

-seminţe de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen) 132 mg

-şerlai (Salviae sclareae herba) 66 mg

Vinariţa este o plantă cu aromă suavă, nativă în Europa, nordul Africii şi Asia, care creşte în locuri umbroase, prin pădurile de fag sau brad, în mai toate regiunile Globului. În trecut era utilizată pentru purificarea sângelui şi ca aromatizantă pentru produsele

culinare. Extractul din planta proaspătă, în doze mici, era considerat răcoritor. Acum este mai cunoscută pentru efectul ei de liniştire a stărilor de agitaţie nervoasă, ca ajutor în reducerea stărilor de surescitare şi stres şi pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.

Schinduful, plantă din familia leguminoaselor, este una dintre cele mai vechi plante folosite. A fost pomenită în Papirus Ebers şi în scrierile lui Hipocrate, şi mult respectată atât de chinezii, cât şi de arabii, grecii şi romanii din Antichitate. Acum este folosită în special în bucătărie, ca şi condiment, sau încolțită, ca verdeață picantă, în salate.

Seminţele de schinduf sunt nutritive şi sunt folosite tradiţional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic în stările de slăbiciune şi pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.

Şerlai este o plantă aromatică din familia Lamiaceae, folosită în tradiţia veche pentru curăţarea ochilor, fapt în legătură directă cu denumirea sa derivată din latinescul „clarus”. Ea conţine un ulei esenţial bogat în linalool şi acetat de linalil, care îi conferă proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale, de susţinere a funcţiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv şi de liniştire în stările de iritare nervoasă şi descărcări emoţionale.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-menţine echilibrul sistemului nervos vegetativ

-favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres

-linişteşte stările de agitaţie nervoasă şi iritabilitate

-îmbunătăţeşte starea emoţională şi ajută la menţinerea stării de bine mentale

-ajută la menţinerea echilibrului ritmului cardiac a tensiunii arteriale normale

-contribuie la reducerea disconfortului digestiv cu substrat nervos

-adaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări), benefic în cazul unui stil de viaţă solicitant, în perioade de suprasolicitare mentală şi/sau psiho-emoţională, pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ şi pentru menţinerea stării de calm şi bună dispoziţie.

ATENŢIONĂRI:

Nu se recomandă copiilor sub 16 ani (efectele asupra copiilor sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate.

Mamele care alăptează pot lua câte o capsulă de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:

Copii peste 16 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se administrează până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 1-2 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

*între mese înseamnă că administrarea să nu fie asociată cu alimentaţia, de aceea este optim să se facă la distanţă de minimum o oră faţă de la ultima masă, şi o oră faţă de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate administra dimineaţa, cu minimum o oră înainte de masă, iar seara la minimum o oră după masă.

ASOCIERI CU ALTE PRODUSE FARES:

-pentru o mai bună adaptare la stres şi obţinerea unei stări de calm şi relaxare se pot face cure alternative de câte 1 lună cu capsule Antistres-N140 sau Confort emotional N135. Se pot asocia si cu ceai Antistres, sau ceai Tonic nervos.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Vinarita
Schinduf132.00mg
Salviae sclareae herba66.00mg

Alte produse similare

Ceai tabacstop STEAUA DIVINA
Ceai tabacstop
STEAUA DIVINA
Bitter cardiovascular HYPERICUM
Bitter cardiovascular
HYPERICUM
Bitter cardiovascular HYPERICUM
Bitter cardiovascular
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Maca pudra eco
125gr RAWLI

15.37 lei
Distonoplant de la FARES are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 43.24 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Stress si somn si contine vinaritaschinduf, salviae sclareae herba, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Distonoplant 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre vinarita:

Nu am gasit vreun articol relevant.