Echinacea indiana - Andrographis 30cps NUTRIFIC

Producator: NUTRIFIC
Brand: NUTRIFIC
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 34.5 lei
Pret remediu.ro:
30.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Echinacea indiană sau Andrographis (Andrographis paniculata) este o plantă medicinală utilizată din timpuri străvechi în medicina chinezească și ayurveda. De asemenea, cunoscut și sub denumirea de ”echinacea indiană” este o plantă medicinală amară bogată în compuși cunoscuți sub denumirea de andrografolide. Acești compuși sunt creditați cu proprietăți antiinflamatorii, antivirale și antioxidante.

Echinacea indiană Nutrific este un supliment natural ce conține 500mg extract standardizat de Andrographis cu 10% andrografolide / capsulă, echivalent cu 5000mg de pulbere de plantă.

Părțile aeriene și rădăcinile fiind bogate în diferite principii active, sunt cel mai ades utilizate pentru extracția acestora. Conținutul chimic este influențat de diferiți factori precum regiunea geografică, momentul recoltării, metoda de procesare.

Studiile arată că frunzele și tulpinile de andrographis pot acționa prin stimularea sistemului respirator și pot preveni pătrunderea virusurilor gripale.

Cum acționează echinacea indiană Nutrific asupra organismului tău?

 • Ajută la sustinerea imunității naturale a organismului. Contribuie la rezistența organismului și susține mecanismele naturale de apărare, în special la nivelul căilor respiratorii superioare
 • Andrographis ajută la susținerea unui sistem imun sănătos
 • Ajută la menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor. Contribuie la rezistența în cursul ciclului premenstrual. Contribuie la atenuarea simptomelor menopauzei. Ajută la menținerea fluidității fiziologice a sângelui.
 • Ajută în mod natural la calmarea tulburărilor respiratorii precum tuse sau iritație a gâtului în caz de bronșite, răceli și stări gripale.

Ingrediente:
Fiecare capsulă conține: extract standardizat de Andrographis 500 mg; capsula: celuloza vegetală.

Recomandări și indicații terapeutice:
Conform studiilor, consumul de Echinacea Indiană Nutrific este indicat în următoarele situații:

 • Infecții ale tractului respirator superior
  cercetătorii au identificat 33 de studii clinice publicate anterior, care au relevat faptul că, prin comparație cu alte plante medicinale, cu îngrijirea medicală tipică sau față de un placebo, andrographis pare a fi benefic în cazul simptomelor infecțiilor respiratorii superioare acute. Andrographis reduce durata tusei, a durerilor în gât și a numărului de zile de boală.
 • Colita ulcerativă
  cercetătorii au analizat 21 de studii publicate anterior privind utilizarea remediilor pe bază de plante în tratamentul colitei ulcerative și al bolii Crohn.5 Pentru colita ulcerativă, extractul de andrographis a fost considerat superior unui placebo în inducerea remisiei.
 • Scleroză multiplă
  Andrographis poate ajuta la reducerea oboselii pentru persoanele cu scleroză multiplă, conform unui mic studiu publicat în BMC Neurology.6 În comparație cu participanții care au luat placebo, cei care au luat andrographis de două ori pe zi timp de 12 luni au avut o reducere semnificativă a severității oboselii. Nu a existat nicio diferență în ceea ce privește rata de recădere, măsurile inflamatorii sau starea de dizabilitate.

 Moleculele din Andrographis oferă protecție imunitară și răspuns anti-viral împotriva infecției cu Covid-19, prin implicarea a diferite mecanisme, ca de exemplu calea receptorulul de tip toll, calea PI3/AKT și căile MAP kinazei.

Rezultatele sugerează o sinergie între andrographolide și alte molecule identificate a fi agenți antivirali siguri și eficienți cu efecte asupra infecțiilor tractului respirator superior și pot scădea semnificativ producția de citokine și factori pro-inflamatori în infecțiile virale (Banerjee și col., 2021) – ref.3.

Mod de administrare
Adulti: Câte 1-2 capsule pe zi, cu o cantitate adecvată de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Durata de administrare
Doza si durata de administrare potrivită fiecărui pacient depinde de o serie de factori precum problemele de sănătate, vârsta, genul și istoricul medical.

Totuși, în majoritatea studiilor effectuate am identificat următoarele durate de tratament:
- pentru raceală ușoară, durere și iritație în gât: o capsulă zilnic, timp de minim 10 zile
- pentru colita ulcerativă: 2-3 capsule zilnic, timp de 8 săptămâni

Reacții adverse
Utilizarea de echinacea indiană este sigură pe termen îndelungat dacă ne limităm la doze de până la 340mg pe zi, timp de 12 luni. Între posibilele efecte secundare ce pot apărea la doze mai mari, se numără diaree, vomă, dureri de cap, oboseală, cursul nasului, eczeme.

Interacțiuni
Andrographis susține, stimulează funcția sistemului imunitar. Prin această proprietate, andrographis poate scădea eficacitatea medicației imunosupresoare (azathioprine (Imuran), basiliximab (Simulect), cyclosporine (Neoral, Sandimmune), daclizumab (Zenapax), muromonab-CD3 (OKT3, Orthoclone OKT3), mycophenolate (CellCept), tacrolimus (FK506, Prograf), sirolimus (Rapamune), prednison (Deltasone, Orasone), corticosteroizi (glucocorticoizi), și altele.

Atenționări
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura (la temperaturi sub 25° C). A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat si echilibrat si al unui mod de viata sanatos. A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Conținut pachet
Flacon PET cu 30 de capsule.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Andrographis paniculata500.00mg

Alte produse similare

Sirop biosept cu… FARES
Sirop biosept cu…
FARES
Sirop Biosept a16 FARES
Sirop Biosept a16
FARES
Andrographis standardized NATURES WAY
Andrographis standardized
NATURES WAY
Kidney tone up INDIAN HERBAL
Kidney tone up
INDIAN HERBAL
Esentin hepasupport… SUN WAVE PHARMA
Esentin hepasupport…
SUN WAVE PHARMA
Gascure, pentru… AYURMED
Gascure, pentru…
AYURMED
Livecom, protector… AYURMED
Livecom, protector…
AYURMED
Sirop Gascure,… AYURMED
Sirop Gascure,…
AYURMED
Livecom, sirop… AYURMED
Livecom, sirop…
AYURMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Maca extract 500mg
30cps ROTTA NATURA

19.50 lei
Hyper bust
60cps HYPERICUM

33.77 lei
Echinacea indiana - Andrographis de la NUTRIFIC are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine andrographis paniculata. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Echinacea indiana - Andrographis 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NUTRIFIC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre andrographis paniculata:

Nu am gasit vreun articol relevant.