Elixirium aur si argint coloidal 20ppm 480ml ELIXIRIUM

Producator: AGNES ITARA
Brand: ELIXIRIUM
Forma prezentare: lichid, 480 ml
Pret vechi: 51.66 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
47.53 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente


Soluţie mixtă coloidală cu nano particule şi ioni de AUR şi ARGINT în apă ultrapură (bidistilată) şi structurată

 

Acest “elixir al tinereţii veşnice” este o soluţie coloidală cu pH bazic, bogată în ioni de aur şi argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă. ELIXIRIUM este un produs obţinut prin combinaţia, după o anumită proporţie, a aurului coloidal cu argintul coloidal-ionic. Această combinaţie are efecte speciale asupra organismului uman, acţionând pe toate nivelele fiinţei într-o manieră deosebită, unică.

Efectul sinergic al aurului şi argintului coloidal-ionic, reuşesc să aducă acest produs pe un nivel deosebit în eficienţa sa. Consumat în această proporţie, ELIXIRIUM este mai eficient decât dacă am consuma separat aurul şi argintul coloidal-ionic. Produsul este recomandat în tratamentele de purificarea a limfei, a sângelui şi a zonei intime.

Purifică în profunzime şi redă vigoarea şi tonusul la nivelul pielii şi al ochilor.

Toate indicaţiile aurului sunt valabile în cazul acestui produs, cu specificaţia că efectele sunt mai profunde şi mai durabile, datorită acţiunii penetrante a argintului. De aici se poate deduce faptul că structurii noastre nu îi este necesară o cantitate mare de aur care să fie consumată periodic pentru întreţinerea tinereţii şi a frumuseţii. Aceste efecte se pot obţine şi cu cantităţi mai mici, care să fie totuşi susţinute de acţiunea potenţatoare a ionilor de argint, într-o combinaţie optimă.

Acest amestec special este foarte apreciat în medicina holistică, psiho-somatică. Are efect la nivel fizic, psiho-mintal şi spiritual. Efectele la nivel fizic se regăsesc şi în descrierea produselor Argentum+ şi Aurum.

Soluţia coloidală ELIXIRIUM, pe lângă efectele aurului şi argintului coloidal, are în plus următoarele efecte benefice:

    tonifică structura fizică dându-i vigoare;
    regenerează şi revitalizează întregul organism;
    conferă longevitate;
    armonizează structura bioenergetică;
    rafinează trăirile emoţionale;
    ajută la eliminarea traumele afective;
    îmbunătăţeşte memoria;
    creşte IQ şi EQ (inteligenţa emoţională);
    măreşte luciditatea, acuitatea perceptuală şi claritatea mintală;
    favorizează introspecţia, meditaţia;
    facilitează înţelegerea cauzalităţii evenimentelor vieţii.

Utilizat topic este un excelent produs cosmetic, hrănind în profunzime tenul, părul şi unghiile.

Compozitie: Particole nanometrice de aur şi argint (de puritate 99.99%), apă distilată şi structurată (de puritate <1µS/Cm).

Doză rejuvenare: 5ml/3 ori pe zi.

Produsul este testat microbiotic şi chimic, nu conţine nitraţi, săruri, conservanţi, aditivi, stabilizatori, etc. Utilizarea produsului în doza recomandată nu prezintă risc de supradozaj, m+ Elixirium nefiind dăunător pentru organism, nu are efecte secundare şi nu interacţionează cu medicamentele.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Spray argentum + 77ppm
120ml ARGENTUM +

32.51 lei
Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Elixirium aur si argint coloidal 20ppm de la ELIXIRIUM are un gramaj de 480ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 51.66 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Elixirium aur si argint coloidal 20ppm 480ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ELIXIRIUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.