Faviartrosan b091 70cps FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: capsule, 70 buc
Pret magazine: 72.05 lei
Pret remediu.ro:
62.65 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Pentru sanatatea articulatiilor si protectie impotriva osteoartrozei; amelioreaza durerile articulare, scade rigiditatea articulara, imbunatateste mobilitatea

Ingrediente/capsula: 1 capsula (0,5 g) contine: 312,5 mg glucozamin sulfat, 125 mg condroitin sulfat, 61,865 mg metil sulfonil metan, 0,071 mg gluconat de mangan (2,38%)

Efecte: Regenereaza cartilajele, micsoreaza durerea, scade intepenirea si creste mobilitatea articulatiilor; intensifica circulatia sangelui in zonele articulare dureroase, stimuleaza sinteza de colagen, imbunatateste proprietatile mecanice si rezistenta articulatiilor; amelioreaza simptomele precoce ale afectarii articulatiilor (genunchi, solduri, membre superioare, coloana vertebrala). Ameliorarea simptomatologiei este sustinuta de glucozamin, condroitin, metilsulfonil metan - componente esentiale ale structurii cartilajelor articulare, ce asigura nutritia completa a articulatiilor, iar manganul influenteazã procesul de regenerare a cartilajelor si influenteaza pozitiv conditia oaselor si a tesuturilor moi.

Recomandari: adjuvant in toate tipurile de artroze, in modificarile articulare de tip degenerativ, inflamator sau post traumatice, precum si in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor (sport de performanta, munca fizica grea).

Mod de utilizare: ca supliment alimentar

Doza zilnica recomandata: 3 x 1 capsula/zi, preferabil dupa mese. Se recomanda administrarea pe o perioadã de minim 2-3 luni; dupa o pauza de 2 luni, cura se poate repeta.

Contraindicatii: a nu se administra copiilor sub 3 ani, femeilor gravide si celor ce alapteaza

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Glucozamina312.50mg
Condroitina125.00mg
Metil sulfonil metan61.87mg
Gluconat de mangan0.07mg

Alte produse similare

Faviartrosan l027 FAVISAN
Faviartrosan l027
FAVISAN
Msm advanced tablets SOLARAY
Msm advanced tablets
SOLARAY
Antiartritic COSMOPHARM
Antiartritic
COSMOPHARM
Artroforte COSMOPHARM
Artroforte
COSMOPHARM
Condro flex PRO NATURA
Condro flex
PRO NATURA
Rheuma flex PRO NATURA
Rheuma flex
PRO NATURA
Articlar ALEVIA
Articlar
ALEVIA
Articlar forte ALEVIA
Articlar forte
ALEVIA
Glucozamina, condroitina,… VITAKING
Glucozamina, condroitina,…
VITAKING

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Faviartrosan l027
100ml FAVISAN

33.00 lei
Faviartrosan b091 de la FAVISAN are un gramaj de 70cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 62.65 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine glucozaminacondroitina, metil sulfonil metan, gluconat de mangan, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Faviartrosan b091 70cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre glucozamina:

Nu am gasit vreun articol relevant.