Filtre pentru tigari, niko stop 25buc SANA EST

Producator: SANA EST
Brand: SANA EST
Forma prezentare: solid, 25 buc
Pret magazine: 2.36 lei
Pret remediu.ro:
2.05 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Fumatul a devenit un viciu la care omul modern renunta cu greu desi efectele nocive asupra sanatatii sunt multiple: boli pulmonare, afectiuni cardiovasculare, tumori cu diverse localizari.
Nicotina, gudronul si monoxidul de carbon eliberate prin combustia tutunului ajung in organism si impiedica oxigenarea la nivel celular: inima se contracta, creierul se dilata iar rezistenta vaselor de sange scade in timp, fapt ce conduce la accidente vasculare sau cardiace.
Fumatorii care nu doresc sa renunte la fumat au la indemana filtrele pentru tigari.

Beneficii:
Aceste mici dispozitive din material plastic au rolul de a reduce cu aproximativ 40% cantiatea de nicotina si gudron care este inhalata la o singura tigara.
In plus, filtrul pastreaza acelasi gust al tigarii si poate fi utilizat de 5-7 ori.

Efectele benefice se instaleaza dupa aproximativ o saptamana, in sensul ca fumatorul va respira mult mai usor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Total cleanse colon
60cps SOLARAY

85.44 lei
Filtre pentru tigari, niko stop de la SANA EST are un gramaj de 25gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 2.05 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Antifumat si antialcool si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Filtre pentru tigari, niko stop 25gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SANA EST ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.