Fiole cu extract de paducel 10ml 10buc YONG KANG

Producator: YONG KANG
Brand: YONG KANG
Forma prezentare: lichid, 10 buc
Pret magazine: 20.59 lei
Pret remediu.ro:
17.90 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Extractul din frunze de Paducel contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului, efect benefic dovedit de oamenii de stiinta. Prin flavonoidele pe care le contine, Paducelul ajuta  la functionarea normala a aparatului cardiovascular si la mentinerea valorilor normale ale presiunii arteriale. In plus, Paducelul contribuie la mentinerea sanatatii psihice.

Ingrediente/fiola (10ml): extract din frunze de Crataegus  pinnatifida (Paducel) - 3000mg, alcool 5-7% vol, fructoza din sirop de porumb-q.s.

Mod de administrare: Numai pentru adulti: oral, una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi. Produsul poate sedimenta dupa un timp mai indelungat de depozitare, dar calitatea nu este afectata. Se agita bine flaconul inainte de utilizare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe sau alte bauturi nealcoolice.

Atentionari: Yong Kang Paducel are actiune pe termen lung. Nu incercati sa tratati niciun tip de afectiune cardiaca in acest fel fara a cere sfatul medicului. A se evita in timpul sarcinii si alaptarii. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentarsi nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole). Yong Kang  PADUCEL este un produs natural obtinut din plante,  netoxic si inofensiv pentru corpul uman.                               

Conservare: A se pastra in ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25â—¦C) si ferit de lumina directa a soarelui .

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Paducel3000.00mg
Alcool etilic
Porumb

Alte produse similare

Ceai antiadipos YONG KANG
Ceai antiadipos
YONG KANG
Ceai verde youthful… YONG KANG
Ceai verde youthful…
YONG KANG
Coenzima Q10 forte DACIA PLANT
Coenzima Q10 forte
DACIA PLANT
Tinctura de paducel… DACIA PLANT
Tinctura de paducel…
DACIA PLANT
Tinctura de paducel DACIA PLANT
Tinctura de paducel
DACIA PLANT
Ceai din flori… DACIA PLANT
Ceai din flori…
DACIA PLANT
Ceai din fructe… DACIA PLANT
Ceai din fructe…
DACIA PLANT
Tonic cardiac DACIA PLANT
Tonic cardiac
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Crema de masaj
50ml ABEMAR

7.90 lei
Fiole cu extract de paducel 10ml de la YONG KANG are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 17.90 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine paducelalcool etilic, porumb, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fiole cu extract de paducel 10ml 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la YONG KANG ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre paducel:

Nu am gasit vreun articol relevant.