Fructoza 250gr SPRINGMARKT

Producator: ADAMS VISION
Brand: SPRINGMARKT
Forma prezentare: pulbere, 250 gr
Pret magazine: 6.52 lei
Pret remediu.ro:
5.67 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Descriere

 

Fructoza este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1.5-2 ori mai mare ca a zaharului. 

Fructoza este o substanta dulce care participa la metabolismul glucidic in absenta insulinei, scurtcircuitand reactiile metabolice nedorite determinate de acest hormon (acumularea de grasimi, catabolizarea proteinelor in cura de slabire, etc).   

Dupa glucoza, este cea mai raspandita monozaharida. Apare in stare libera in fructele dulci si in miere sau combinata cu di-, tri- si polizaharide.

Va recomandam alegerea fructozei cel putin in prepararea alimentelor dulci, pentru a evita efectele nocive ale zaharului.

Mod de utilizare:  Se poate folosi ca inlocuitor al zaharului traditional in diferite preparate alimentare.

Prezentare: 250 gr

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


30ml LOTON

24.10 lei
Fructoza de la SPRINGMARKT are un gramaj de 250gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.67 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Energie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fructoza 250gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SPRINGMARKT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.