Fusion lotiune pentru ingrijirea pielii cu argint cupru si aur coloidal 50ppm-alchemy 100ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 100 ml
Pret magazine: 15.28 lei
Pret remediu.ro:
13.29 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aceasta lotiune poate fi utilizata pentru ingrijirea pielii, ea are efecte antibacteriene, antifungice, regeneratoare si vitalizante.

Indicatii:

Un produs foarte eficient datorita concentratiei ridicate atat de argint, cat si de cupru, potentate de prezenta aurului, si avand particule extrafine. Eficienta acestei combinatii se manifesta simultan in multe directii, atat specifice fiecareia dintre componente, cat si manifestarii lor sinergice. Efectele antibacteriene, antivirale, sunt mult sporite in cazul acestei combinatii, fata de un produs care ar contine doar argint sau cupru coloidal.

Compozitie: apa distilata, argint, cupru, aur, 50ppm

Mod de utilizare: dupa necesitati.

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint, cupru sau aur.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

Forma de prezentare: Spray 100ml

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Vitamin c-1000 cu maces & acerola
60cpr PRO NATURA

27.05 lei
EDTA chelatat
90cps PROVITA

120.01 lei
Vitamina C 1000mg
50cps NUTRIFIC

29.00 lei
Fusion lotiune pentru ingrijirea pielii cu argint cupru si aur coloidal 50ppm-alchemy de la AQUANANO are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.29 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fusion lotiune pentru ingrijirea pielii cu argint cupru si aur coloidal 50ppm-alchemy 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.