Gascure 50tbl AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: tablete, 50 buc
Pret magazine: 20.6 lei
Pret remediu.ro:
17.91 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Tulburările digestive sunt multiple și foarte răspândite. Acestea sunt cauzate de mai mulți factori printre care un regim de viață și de alimentație dezordonate. GASCURE tablete este un produs natural din plante medicinale indiene care susțin funcționarea normală a sistemului gastro-intestinal asigurând o digestie și un tranzit intestinal normal, permițând, astfel, restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară, susținând astfel procesul natural de detoxifiere. Complexul de fitonutrienți din plantele aflate în compoziția GASCURE tablete asigură o digestie normală prin stimularea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive. Digestia gastrică este susținută de aportul de papaină, enzima implicată în digestia proteinelor la nivelul stomacului. GASCURE tablete, prin susținerea funcțiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare și a tranzitului intestinal ajută la eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau o dietă dezechilibrată.

GASCURE tablete contribuie la:

    normalizarea acidității, a secreției și funcționării enzimelor digestive și echilibrul florei intestinale;
    funcționarea procesului natural de detoxifiere prin menținerea unei digestii și a unui tranzit intestinal normal restabilind frecvența și consistența scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor;
    eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare prin susținerea funcțiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare și tranzitului intestinal;
    absorbția corespunzătoare a substanțelor nutritive care asigură menținerea vitalității și sănătății organismului.
 

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează la 30 de minute – 1 oră după masă, cel puțin 1 lună, optim cure de 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


    Plumbago zeylanica (Chitrak), rădăcină – 50mg;
    Zingiber officinale (Ghimbir), rizom – 50mg;
    Piper longum (Piper indonezian), fructe – 50mg;
    Carica papaya (Papaia), semințe – 50 mg;
    Trachyspermum ammi (Yavani), fructe – 50mg;
    Piper nigrum (Piper negru), fructe – 50mg;
    Hordeum vulgare (Orz ), părți aeriene – 50 mg;
    Andrographis paniculata (Kalmegh), părți aeriene – 50mg;
    Terminalia chebula (Haritaki), fructe – 25mg;

    Emblica officinalis (Amla), fructe – 25mg;
    Cyperus rotundus (Nagarmotha), rizom – 25 mg;
    Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 25 mg
 

  
Gascure Tablete

 
Cumpără acum

    1. DESCRIERE2. MOD DE UTILIZARE3. INGREDIENTE4. PLANTE

    Plumbago zeylanica (Chitrak) – ajută la îmbunătăţirea digestiei și la păstrarea apetitului normal, contribuie la susținerea procesului de detoxifiere a ficatului.
    Zingiber officinale (Ghimbir) – stimulent al secrețiilor enzimelor digestive la nivelul stomacului și intestinului, normalizează secreția și fluxul biliar care ajută la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate în proteine şi grăsimi, eliminând senzația de greață. Normalizează tranzitul intestinal și ajută la atenuarea senzaţiei de balonare prin eliminarea gazelor.
    Terminalia chebula (Haritaki), Emblica officinalis (Amla) – susțin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Fitonutrienții asigură normalizarea acidității și integritatea mucoasei gastrice.
    Piper longum (Piper indonezian), Piper nigrum (Piper negru) – contribuie la absorbția substanțelor nutritive la nivelul tubului digestiv și favorizează creșterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și la adaptarea acestuia la condițiile stresante ale unui stil de viață agitat.
    Carica papaya (Papaia) – conține papaină, o pepsină vegetală care susține digestia normală a proteinelor.
    Hordeum vulgare (Orz) – facilitează digestia, tranzitul intestinal și păstrează echilibrul microflorei intestinale.
    Andrographis paniculata (Kalmegh) – ajută la digestia grăsimilor prin creșterea fluxului biliar, susține funcția de detoxifiere a ficatului și capacitatea naturală de autoapărare a organismului.
    Cyperus rotundus (Nagarmotha) – normalizează digestia prin stabilizarea peristaltismului intestinal, diminuează senzația de greață și greutate în stomac, susține eliminarea gazelor după mesele copioase.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Complex digestiv b010
70cps FAVISAN

23.93 lei
Gascure de la AYURMED are un gramaj de 50tbl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 17.91 lei. Forma lui de prezentare este tablete, face parte din categoria Digestie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gascure 50tbl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.