Gel anti-celulita krauterhof 250ml KRAUTERHOF

Producator: KRAUTERHOF
Brand: KRAUTERHOF
Forma prezentare: crema, 250 ml
Pret vechi: 30.03 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
27.33 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Krauterhof Gel anti-celulitic ajuta la imbunatatirea conturului pielii. Cu ingredientele active complexe, gelul ofera un efect de incalzire placuta si un parfum revigorant pentru o imbunatatire a aspcutului pielii. utilizare: aplicati seara prin masaj usor.

Ingredientele  continute de acest gel, il fac ideal in combaterea celulitei:

  • Panthenol – stimuleaza procesul de regenerare al pielii
  • Cafeina – Cafeina previne acumularea excesiva de grasime in celule (lipogeneza) si in acelasi timp stimuleaza lipoliza, proces prin care trigliceridele existente (grasimile) in celulele adipoase sunt descompuse in glicerol si acizi grasi liberi ce sunt eliberati in sange si folositi ca sursa de energie de catre muschi. 
  • Escin (Aescin) – principalul ingredient din semintele de castanet – este un antiinflamator puternic  si un tonic venos foarte bun.
  • Carnitina – este un aminoacid determina o ardere mai rapida a grasimilor si contribuie la transformarea lor in energie. Practic, faciliteaza transportul acizilor grasi catre mitocondrii, ce au ca principal functie producerea de energie in urma arderii grasimilor. Daca ne gandim ce celulita reprezinta o multitudine de acizi grasi localizati in coapse, solduri si fese, folosul acestei substante este de la sine inteles
  • Menta - revigoreaza pielea
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gel anti-celulita krauterhof de la KRAUTERHOF are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.03 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Gel anti-celulita krauterhof 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la KRAUTERHOF ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.