Tratament joko pentru indepartarea cuticulelor nr.13 10ml JOKO

Producator: FINEST MINERAL COSMETICS
Brand: JOKO
Forma prezentare: pasta, 10 ml
Pret magazine: 30.66 lei
Pret remediu.ro:
26.66 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Înmuierea, pregatirea si hidratarea pielii din jurul unghiei

Acest preparat emolient si hidratant poate fi utilizat pentru a elimina rapid si cu acuratete cuticula uscata, tare si in crestere. Gelul este sub forma de lac, astfel incat pensula sa-l faca usor de aplicat pe piele. Dupa 2-3 minute de la aplicarea gelului pur si simplu muta stick-ul pe unghie spre cuticula. Aplicarea sistematica a gelului face ca pielea sa creasca din nou mai lent si nu este la fel de greu de impins si de uscata. Ingredientele active sunt alantoina, glicerina, ulei de migdale dulci.

Imbunatateste:
- Pielea uscata si in crestere
- Unghiile slabe si subtiri

Mod de administrare: Aplicat direct la marginea cuticulei. Dupa aplicare asteptati 2-3 minute si apoi se separa cuticula cu ajutorul unui betisor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Roboflex
30cps GOOD DAYS THERAPY

62.74 lei
Tratament joko pentru indepartarea cuticulelor nr.13 de la JOKO are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 26.66 lei. Forma lui de prezentare este pasta, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Tratament joko pentru indepartarea cuticulelor nr.13 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la JOKO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.